| Tisiana napisał/a: |
| ale ja nie styknęłam się ejszcze z pedofilem...i wydaje mi sie że w sieci jest ich bardzo mało... |
" Ja go oczywiście nie kochałam , no bo przeciez znalismy się tylko przez neta i to zaledwie 3 dni! I on pozniej zapytał się mnie czy będziemy parą( ale tylko przez neta) Ja się jednak nie zgodziłam....Minęło parę dni i wpadł mi do głowy pewien pomysł ... Weszłam na moje drugie GG ( on oczywiscie nie wiedział ze mam drugie GG no i nie znał tego numeru) i zaczęłam do niego klikać , nie powiedzialam mu ze to ja , zmyslilam jakies tam imię , gadalismy z 40 minut no i ja nagle napisalam mu " KOCHAM cIE" , a on na to ja też cię kochaaam!!!....
| spontan napisał/a: |
| kocham cię, czy ty tez mnie kochasz? tak- i po sprawie. |
| my napisał/a: |
| Ty fałszywa kobieto. Jak możesz pisać takie bzdety!!! Ty lesbo |
| ToJa napisał/a: |
| Neona jeśli Ci to pomoże to ten ktosik my jest z Ostrowi Mazowieckiej |
| Młoda napisał/a: |
| Siemka... Cześć Neona.
Ja znam twoją historię bbaardzo dobrze. I jeżeli twój ojciec pokochał Elę przez internet , to chyba taka miłość jest możliwa ?! Wielu ludzi pozanało się i pokochało dzięki ,,kabelkom". Ja jednak uważam, że potrzebny jest kontakt wzrokowy. Może mi się tylko tak wydaje... |
| Młoda napisał/a: |
| Siemka... Cześć Neona.
Ja znam twoją historię bbaardzo dobrze. I jeżeli twój ojciec pokochał Elę przez internet , to chyba taka miłość jest możliwa ?! Wielu ludzi pozanało się i pokochało dzięki ,,kabelkom". Ja jednak uważam, że potrzebny jest kontakt wzrokowy. Może mi się tylko tak wydaje... |