Dzieci OnLine

O Forum - Forum schodzi na psy?

Pulkownik Nikt - Sob 12 Cze, 2004 11:38
Temat postu: Forum schodzi na psy?
A wiec apluje do moderatorow zeby zrobiono cos z fala naplywajacych debilow.
rejestruje sie coraz wiecej ludzi z czego wiekszosc to skonczeni kretyni ( Lapa itp. )
coraz wiecej postow to "nie wiem" " ok" "fajnie " i tak dalej a tematy to robienie sobie jaj.
Czy cos da sie z tym zrobic jakeis filtry nalozyc? no ja nie wiem ;/
Ja jestem zawsze chetny do "karczowania" durnych postow.

Pozdrawiam Smile
MODERATORZY GDZIE SIE PODZIALISCIE ?!?! :'(
Kinga - Sob 12 Cze, 2004 11:40
Temat postu:
Cze
Z chęcią zajełabym się tłuczeniem tych postów ale mam moda tylko na pomoc w lekcjach
fakt warto by coś z tym zrobić
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 11:48
Temat postu:
Taa, na początku to było nawet zabawne, ale potem jak się zrobiła nawałnica "wulgarów"... To już zaczęło być nieśmieszne i niesmaczne. "Zaklej sobie pochwę plastrem", "Włóż ołówek do dupki i pchaj"... Fee...
Pulkownik Nikt - Sob 12 Cze, 2004 11:48
Temat postu:
No widze ze sa juz chetni dzialac:)
Niech Administratorzy pomoga w koncu chyba oni moga wszedzie posty kasowac biggrin
ToJa - Sob 12 Cze, 2004 12:02
Temat postu:
Jasne, że mogą Razz
Mogą, ale trochę trudno we wszystkich tematach "łapać" takie posty. Prawie każde forum ma moderatora. Oni też mogą to robić. Filtrów nie ma, ale można ustawić długość postów. Jeśli będzie miał za mało znaków czyli Zgadzam się, Tak, Nie, itp. to nie przejdzie taki post. Piszcie jak powinna być minimalna ilość znaków (ze spacjami) to ustawię. Moderatorzy (piszę to już chyba 3 raz) mają możliwość dawania Ostrzeżeń. Na dole jest linasek i po kliknięciu pisze wartość ostrzeżeń. Można blokować pisanie, wejście na forum, itp. Jest Śmietnik... Jeśli któryś moderator nie wie czy post ma skasować, albo gdzie przenieść to może tam wrzucać. Zrobię z tym porządek, bo będzie w jednym miejscu. Kwiatki takie jak Tak, Nie, Zgadzam się od razu won. Ludzie! Moderator to praca a nie tylko ranga czy nagroda "za coś tam". Po to są moderatorzy. Żaden admin sam tego nie zrobi...
Kinga - Sob 12 Cze, 2004 12:03
Temat postu:
Cze
Trzeba coś z tym zrobić ... już nawet Papież był lepszy od tych masochistyczno-zoofilskich zachcianek naszych nowych uzytkowników
jak już pisałam mogłabym się zająć tłuczeniem tych postów ale moda mam tylko w pomocy w lekcjach
Pulkownik Nikt - Sob 12 Cze, 2004 12:08
Temat postu:
A moze by wproqwadzic taka ikonke "kapuj" albo cos takiego Smile
gdzie uzytkownik klikajac na nia moglby donies moderoatorowy danego dzialu albo administatorowi ze ten post nie nadaje sie do spozycia.
Dzieki temu modki nie musza szuakc tyle tylko np patrza w jaka skrzynke wchodza w link i do smieci posta po przypatrzeniu sie mu ofcorz ;P

A jeszcze moze by np . zamiast ilosci postow zeby byc tsraszym jakism uzytkownikiem to zeby liczyl sie czas? a licznik postow do smieci ciap Razz
dzieki temu moze bedzie mniej postow typu "tak" "aha" itp"
Albo poprostu moderator by dawal status patrzac na posty uzytkownika a nie ich ilosc .
Kamix - Sob 12 Cze, 2004 12:08
Temat postu:
Staram sie potepiac takie zachowania wczoraj dalem pierwsze ostrzezenie uzytkownikowi o nazwie Qbaz również myśle że trzeba coś z tym zrobić a więc moderatorzy do boju nie bać się kasować durnych postów. Smile
ToJa - Sob 12 Cze, 2004 12:13
Temat postu:
No i jeszcz jedno... Bez problemu mogę kasować masowo posty danego Użytkownika. Jeśli wszystkie są takie jak pisane przez Łapa to hurtem można się ich pozbyć. To zresztą zrobiłam Razz
Pulkownik Nikt - Sob 12 Cze, 2004 12:19
Temat postu:
Pierwsze skutki tepienia widac Razz Oby tak dalej biggrin
Ale mozliwosc donoszenia na posty by sie przydala:P
Kamix - Sob 12 Cze, 2004 12:33
Temat postu:
No to zzrobić posta i przykleic nominacje do ostrzeżeń, albo takim co tak piszą dodatkowa rangę zrobić brudas, lub odebrać avatara czy gwiazdki, chociaż zadużo będzie z tym roboty czaję sie na kolejne ostrzeżenie bo wkurza mnie pewna osoba na forum która na prawie każdy post odpowiada cooll, masz rację, niet itp. to jest bez sensu piszcie troszki obszerniej.

A każdy mówi że "Polacy nie gęsi swój język mają" ale jak widać po niektórych osobach to wcale go nie mają Razz
ToJa - Sob 12 Cze, 2004 14:14
Temat postu:
Tylko nie przesadzajcie! Kinga wytropiła w Do śmiechu odpowiedź (na dowcip) COOL Ale przecież to zabawa, rozrywka... Nikt przecież nie będzie odpowiadał na dowcip Ten dowcip jest świetny, podoba mi się, bo to i tamto. On jest taki a taki Tam ludzie się bawią. Jeśli w tematcie Do śmiechu będziemy kasować takie posty to i całe Zabawy trzeba wykasować. Tam też ludzie odpowiadają jednym słowem. Razz
Kinga - Sob 12 Cze, 2004 14:19
Temat postu:
Cze
Oops ... faktycznie Smile
ale reszta jest chyba ok ?
Nikita - Sob 12 Cze, 2004 14:31
Temat postu:
Hej!
Nie dawno pewien nowy użytkownik , ktory ma na swoim koncie 4 posty , po prostu kpił sobie z naszego forum. Gdy zajrzałam na jego profil zobaczyłam ze co parę minut wymysla nowe historyjki typu , Cytat: Arrow mam 15 lat jestem w ciąży moi rodzice wiedzą. byli wściekli!ale przyjeli to.pomocy czy mogę przez to być chora? p.sSex uprawiałam 3 razy!!!!!!!!!
A po 3 minutach pisała nowy temat: Arrow " Mam 13 lat , facet zgwalcił mnie w kiblu , jestem w ciązy ble , ble ble .... Mam dość takich zboczeńców! Dobrze ze jakiś moderator usunął te zboczone tematy i posty , ktore ten uzutkownik napisał...Uff.....
spontan - Sob 12 Cze, 2004 20:49
Temat postu:
sprawa jest prosta jesli sie nie podoba post, kasuj go. jesli ktos robi burdy zbanuj go.
mroweczka - Nie 13 Cze, 2004 18:15
Temat postu:
spontan napisał/a:
sprawa jest prosta jesli sie nie podoba post, kasuj go. jesli ktos robi burdy zbanuj go.

Taa... Rolling Eyes Łatwo Ci mówić Rolling Eyes
Nina_006 napisał/a:

Dobrze ze jakiś moderator usunął te zboczone tematy i posty , ktore ten uzutkownik napisał...Uff.....

Dziękuję Mr. Green Kwiat

Ludzie! Czy Wy nie przesadzacie?
"Bo ja to bym chętnie to wszystko powywalała bo nie jestem moderatorem i w ogóle bo ja taka pokrzywdzona ble ble ble...". No sorry,ale mnie to wkurzyło. Wy myślicie że co? Moderujesz forum i jest wszystko OK? To nie jest takie proste jak się wydaje...Muszę wejśc w ten temat, zamknąć to, skasować to,przenieść to...Tymbardziej,ze ostatnio z działu DOJRZEWANIE wszyscy robią sobie jaja. Dużo tego jest...Wy nie oczekujcie,ze sobie napiszecie temat jak to źle na forum i w ogóle a ja tego samego dnia mam to przeczytać, odpowiedzieć i wszystko popoprawiać. Przed chwilą weszłam na kompa, spokojnie! Zaraz działy w których moderuję dojdą do ładu Mr. Green
spontan - Nie 13 Cze, 2004 19:13
Temat postu:
no to jeśli nie banować to poprostu kasowac głupie tematy
ToJa - Nie 13 Cze, 2004 20:06
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Cze
Oops ... faktycznie Smile
ale reszta jest chyba ok ?

NApisałam to, żebyście za mocno się nie rozmachali i tyle. Czasami wychodzi nie tak jak trzeba. Moje popraweczki skończyły się tak, że znikło forum Seks Razz
Posty z for z zabawami, dowcipami i testy nie są już naliczane Smile
deg - Sob 19 Cze, 2004 23:08
Temat postu:
Aga, a kiedy nam zrobisz seks (ale zabrzmiało, nie? Smile )?

Jakby co, to podrzucę kopię do 1 czerwca - nie będzie to łatwe, ale da się zrobić.
Anonymous - Nie 20 Cze, 2004 11:33
Temat postu:
deg napisał/a:
Aga, a kiedy nam zrobisz seks

Dobre biggrin
spontan - Sro 23 Cze, 2004 09:06
Temat postu:
heh no jak coś to zagadaj na gg to ci wytłumacze o co chodzi z noszami:)
sami10 - Pon 28 Cze, 2004 14:28
Temat postu:
jeszcze chwila i dostane debiutanta!!!
Dexter - Pon 28 Cze, 2004 14:56
Temat postu:
sami10 napisał/a:
jeszcze chwila i dostane debiutanta!!!

Widać zależy ci tylko na randze Rolling Eyes
ełe piotr - Wto 29 Cze, 2004 09:40
Temat postu:
tylko ze takie akcje konczą się banem. chodzi o to ze jak komuś zależy na randze to nabija mase postów, często słabych.
Iśka - Czw 08 Lip, 2004 18:01
Temat postu:
Wiesz co Ci powiem Sami ?
Czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że piszesz całkiem niepotrzebne posty, nic nie wnoszące na forum... (oczywiście nie wszystkie), czyli spamujesz ?
To, że za chwilę będziesz miała jakąś inną rangę to możesz sobie pomyśleć w duchu, a nie pisać na forum... to kompletny bezsens ! biggrin No i tak jak napisał Dexter... szkoda, że tylko ranga Cię interesuje Neutral
Kania - Wto 27 Lip, 2004 11:56
Temat postu:
Iśka napisał/a:
Wiesz co Ci powiem Sami ?
Czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że piszesz całkiem niepotrzebne posty, nic nie wnoszące na forum... (oczywiście nie wszystkie), czyli spamujesz ?
To, że za chwilę będziesz miała jakąś inną rangę to możesz sobie pomyśleć w duchu, a nie pisać na forum... to kompletny bezsens ! biggrin No i tak jak napisał Dexter... szkoda, że tylko ranga Cię interesuje Neutral
Iśka ma racje tobir tylko zależy na randze ranga nie jest najważniejsza co ci da jak bedziesz miala pare gwiaqzdek

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group