Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - Strona www

Kinga - Czw 10 Cze, 2004 19:03
Temat postu: Strona www
Cze
Wiecie chciałabym zrobić naprawdę dobrą stronę
nie tam jakąś na republice ale naprawde fajną
może mi ktoś pomóc
strona ma być włąściwie o wszystkim
Dexter - Czw 10 Cze, 2004 19:27
Temat postu:
Jeśli ma to być profesjonalna strona, o wszystkim czyli pewnie będzie rozbudowana to żeby uniknąć nie potrzebnego męczenia się z ewentualnym dodawaniem nowych działów, stron itp. polecam jakiegoś CMS’a czyli system portalowy np. Nuke lub jportal w doświadczenia wiem że jportal jest bardziej przyjazny obsłudze ale jeśli zdecydujesz się na jportal’a lub nuke to będziesz potrzebowała serwera z obsługą PHP oraz bazą danych MySQL z darmowych serwerów tego typu to najpewniejszy wydaje mi się Lycos jest jeszcze webzdarma.cz ale z wz.cz bym uważał bo mogą mieć limit zapytań do bazy i wtedy portal nie będzie działał prawidłowo, chociaż lycos też nie jest wolny od błędów ale na początek musi wystarczyć.
Oczywiście oferuję swoją pomoc jeśli będziesz jej potrzebować Smile
codi - Czw 10 Cze, 2004 21:58
Temat postu:
Załóż sobie serwe w chost.pl są tam bardzo tanie serwer
np. 5zł miesięcznie 100 mb miejsca
ja tam załóżyłem Very Happy
Kamix - Pią 11 Cze, 2004 08:14
Temat postu:
Zaraz zobaczymy na wz.cz czy da rade zainstaluje jportala jak bedzie dzialal to sobie go wezmiesz Kinga a jesli chcesz na laycosie i ci reklama nie przeszkadza to tez ci chetnie zrobie Smile, to bedzie dla mnie powtorka z lekcji u Dextera jakie pobieralem Wink
Kamix - Pią 11 Cze, 2004 08:21
Temat postu:
No to wz.cz juz odpada zablokowali zakladanie kont dla polskich userow, tylko Słowacy i czesi moga z niego korzystac Sad

Kinga napisz czy mzoe byc na Laycosie ??
Tylko ze czesto wyskakuja jakies reklamy tzn. pasek po prawej stronie ekranu.
http://members.lycos.co.uk/zsrsichow1tz/index.php
nie zdziw sie jak go nie bedzie czasem nie wyskakuje robi to jak widzi mu sie.
Kinga - Sob 12 Cze, 2004 11:13
Temat postu:
Cze
dzięki wam Smile serdzeczne
jasne może być na Lycosie
Kamix - Sob 12 Cze, 2004 12:46
Temat postu:
ok to ja juz ci zazuce jportala Smile dzisiaj na wieczór podam ci adres twojej strony i chętnie pomogę na początku pododawać kilka rzeczy.
Kamix - Sob 12 Cze, 2004 13:07
Temat postu:
Dobra kinga juz ci z dexterem jportal zainstalowalem http://members.lycos.co.uk/rest88/index.php teraz kliknij na gg i objasnie ci co i jak Smile 3259633 to moj numerek gg Wink
Kinga - Nie 13 Cze, 2004 09:50
Temat postu:
Cze
Dzięki Kamixowi Smile stronka już istnieje ... tylko trzeba ja rozbudować
może ma ktoś jakieś pomysły ?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group