Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - ja i on ,on i ja
Blanka - Sob 25 Sty, 2003 17:48
Temat postu: ja i on ,on i ja
znam fajnego chlopaka i nie wiem czy on mnie mamieta:
poznalam go jak chodzilam do przedszkola mialam 4 lata.
potem roslisy i w koncu mielismy isc do szkoly.
ja dowiedzialam sie ze przeprowadzam sie do domu ucieszylam sie bo mieszkalam w bloku.ale w dniu gdy wyjwzdzalam juz nie bylam zadowolana. z dala od chlopaka i najleprzej przyjaciolki -moniki.
chodzilam i chodze do szkoly gdzie wczesniej nikt mnie nieznal, ani ja nikogo.czasami jexdzilam do przyjaciolki i chlopaka (2 razy w roku na 2 godz.)ale teraz jusz ich nie odwiedzalam przez 2 lata.pewniw maja nowych przyjaciol. jak myslicie pamietaja mnie jeszcze?
poradxcie jak powiedziec rodzica ze chce ich odqiedzac (chca zebym tylko sie uczyla!
Anonymous - Sob 25 Sty, 2003 19:07
Temat postu:
Prawdziwi przyjaciele nigdy nie zapominają.
NaStKa - Nie 26 Sty, 2003 10:14
Temat postu: :0
Wiesz najlepiej powiedz rodzicom wprost że w poprzednim miejscu zamieszkania zostawiłaś przyjaciół i bardzo zależy ci żeby ich odwiedzić. Napewno zrozumią cię.
I nie martw się że o tobie zapomnieli jak napisała Nene "prawdziwi przyjaciele niezapominają"
Blanka - Nie 26 Sty, 2003 15:09
Temat postu: dzienki
dzienki!!!!
pa!
NaStKa - Nie 26 Sty, 2003 16:21
Temat postu:
Nie ma zaco!
Cała przyjemność pomagać
Mała - Nie 26 Sty, 2003 18:29
Temat postu:
jesli myslsiz ze cie niepamieta... to napewno zrob tak: jesli znasz jego adres... wyslij do niego koniecznie... list... a mzoe ma maila? wtedy bys mogla sie z nii poorzumiewac... naprewno duzo dalo by ci toradosci... bys mogla ich informowac jak i kiedy przyjedziesz
Ewcia - Czw 30 Sty, 2003 13:29
Temat postu:
skoro ty ich pamietasz to dlaczego oni maja ni pamietac ciebie?
Gwiazdka - Czw 10 Kwi, 2003 20:51
Temat postu: Raczej nie zapomnieli
CZe!! Jeśli chłopak cie kochał, a przyjaciółka była twoją najlepszą kumpelą której mogłaś zaufać i na której zawsze mogłaś polegać to z pewnością o tobie nie zapomnieli. Ale przynajmniej możesz to nich zadzwonić lub napisać list.
SŁONECZKO - Pią 11 Kwi, 2003 19:05
Temat postu: zadzwon
najpierw do nich zadzwon przedstaw sie i jesli powidza pomylka :( a jesli czesc..... :)
Blanka - Wto 19 Sie, 2003 20:46
Temat postu:
ostatnio sie spotkalismy
1co prawda mam juz innego chlopaka na oku ole on pozostal moim przyjacielem (i ona moja przyjaciulka) nie obrazill sie tylko przyjol to i pozostał moim przyjacielem
2 co do tego chlopaka to...:
pojechalam na obuz (jajo nie wygadaj tego nikomu)
i spodobalo mi sie kilku chlopakow (nie zakochalam sie w nich)
szczegolnie:
stasiu i kuba (tak jajo ten kuba z naszej szkoly. stasia nie znasz)
do stasia mam daleko wiec nie bede sie nad nim zastanawiec ale kuba
co zrobic zeby mu sie spodobac
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group