Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Problem z ocenami na koniec roku

marog6 - Pon 07 Cze, 2004 10:47
Temat postu: Problem z ocenami na koniec roku
Mam mały problem z ocenami na koniec roku, z matematyki jestem dosyc dobry i pani dała mi zadania na 6 są naprawde trudne i niestety chyba sobie nie poradze, nie wiem jak na to zareaguje rodzice. Mam mozliwosc tez poprawienia się na 5 z historii i jeśli się poprawie to będę mógł moim zdaniem ze spokojnym sumieniem odpouscic sobie troche matematyke w tym roku
spontan - Sro 09 Cze, 2004 12:03
Temat postu:
ziom zrób wałek, jak zadania sa za trudne to idź do kogos kto umie matme na perfekta i nich on ci je zrobi.
Pulkownik Nikt - Czw 10 Cze, 2004 06:01
Temat postu:
Do ktorej ty klasy chodzisz ze pani daje ci zadania na 6 abys je zrobil w domu ??
U mnie na 6 to trzeba odpowiadac i pisac testy Razz
A moze podasz nam te zadania na forum a ktos sproboje je rozwiazac?Smile ( napewno nie ja nie umiem nic z matmy i naprawde jej nie lubie Razz )

edytujemy Razz
uppss Razz wpadlo mi dopiero teraz zeby sprawdzil w twoim profilu.
Chodzisz do I gim. jesli sie nie myle bo urodziles sie w tym samym czasie co ja tyle ze ja w maju nie w czerwcu Smile
No to masz caliem latwo jak do domu daja takie zadania Smile Zupelnie latwiej niz u mnie Sad buuu a ja sie tu mecze Razz
marog6 - Pon 14 Cze, 2004 10:38
Temat postu:
Ja nie zrobiłem tych zdań do końca ale dałem pani do sprawdzenia i sie okazalo że mi jednak postawiła 6 na koniec, ale najdziwniejsza rzecz stała sie na WF ciagle myslałem że bede miał 3 na koniec a tu facet postawił 6
spontan - Pon 14 Cze, 2004 12:51
Temat postu:
3 z wf? co ty sierotka? ale spoko ze masz 6Smile
DaQ91 - Sro 14 Lip, 2004 21:01
Temat postu:
a mi pani z maty dała 6 bez zadań chodze do 1 klasy gimnazjum
ale widziała że sie przykładam
pozdro
daq
Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 15:19
Temat postu:
Z WF to 6 bez kłopotu Wink , ale z matmy to ledwo na 2 wyrobiłam... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Malvina - Sob 11 Wrz, 2004 15:46
Temat postu:
Ja z matmy muszę sie pochwalic ... miałam 5 Wink . To wszystko dlatego że mam nauczycielke ktora super tlumaczy .. =D . Wiem ze mi zazdroscicie =P .
Fajermonka - Nie 12 Wrz, 2004 11:51
Temat postu:
No tak, ja zazdroszczę Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group