Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Wągry

Lavile - Sob 05 Cze, 2004 17:39
Temat postu: Wągry
Co z nimi zrobić ? Już mnie wnerwiają, szczególnie na nosie i policzkach >:[
Katharsis - Wto 08 Cze, 2004 16:06
Temat postu: hmm
hmm...nie bardzo wiem jak ci doradzić...może parówka??
Lavile - Wto 08 Cze, 2004 18:08
Temat postu:
Nie lubie parowek. Ani troche mi nie smakuja.

A tak powaznie to nie, to nie pomaga Wink Wiecie cos moze o tych plastrach na wagry ?
CHOMICZKAAA - Pią 11 Cze, 2004 23:01
Temat postu:
Ja świetnie się na tym znam i moge Ci doradzić:
Kupiłam sobie tonik właśnie przeciw wągrą-Clean&Clear,oczyszczający tonik przeciw wągrą,z tej firmy dobry jest też peling i (NOWOŚĆ)pianka.Wystarczy potrzeć wacikiem i już nie ma większości wągrów.Ma jedną wade:pach alkocholem i po "owągrzeniu" poprostu piecze,ale żeby być pięknym trzeba cierpieć.Stosować go można około 2-3 razy w tygodniu,trzeba zmywać.
Możesz stosować też (NOWOŚĆ) peeling truskawkowy, Irena Eris.Fajnie działa i nie jest zbyt drogi.

A jeśli chodzi o o codzienne oczyszczanie to(zapobiega powstawaniu wągrów) polecam Perfecta-czysta cera,DAX COSMETICS.,bezalokocholowy i ładnie zmywa nieczystości i makijaż.Nie podrażnia oczu i ma super zapach limonki i mięty.Z tej seri polecam też żel,a właściwie piling,przeci wągrą,oczyszczający.Oczyszczać możesz też żelem NIVEA JOUNG,jest delikatny i ładnie oczyszcza(dokładnie zmywać).

A co do plastrów to raczej nie polecam,bo są mało skuteczne i to troszke boli Wink
Lavile - Sob 12 Cze, 2004 09:41
Temat postu:
Wielkie thx Smile
CHOMICZKAAA - Sob 12 Cze, 2004 13:13
Temat postu:
Heh,nie ma za co.Sama maiłam ten problem i dopiero za setnym razem udało mi się znaleźć coś naprawde skutecznego(a ile kasy wydałam),więc mojm obowiązkiem było Ci doradzić.
Lavile - Sob 12 Cze, 2004 17:10
Temat postu:
Nom, ja tez juz od groma kasy wywalilam a jak narazie to niezla jest pianka clean&clear... :/ Ja mam dziwna cere biggrin Bylam u dermatologa i mi pomoglo na pryszcze, ale znowu mi wracaja, jak zwykle biggrin
spontan - Nie 13 Cze, 2004 19:56
Temat postu: Re: Wągry
Lavile napisał/a:
Co z nimi zrobić ? Już mnie wnerwiają, szczególnie na nosie i policzkach >:[

kosmetycznie usunąć
Lavile - Pią 18 Cze, 2004 22:17
Temat postu:
I ciagle co jakis czas znowu chodzic do kosmetyczki i usowac ? To troche jednak za drogo jak dla mnie ...
CHOMICZKAAA - Sob 19 Cze, 2004 20:29
Temat postu:
A ja proponuje:
Iść do kosmetyczki,żeby oczyściąl twarz,a potem regularnie się myć tonikiem oczyszczajcym i wągry nie będą miały z czego się robić(robią się z brudu) Very Happy
pussi - Pią 12 Lis, 2004 17:27
Temat postu: pussi
miałam plastry i są beznadziejne!!niepolecam!!a na wągry najlepszy jest pelling Smile
justka007 - Wto 16 Lis, 2004 18:21
Temat postu:
Jak ktoś już napisał tutaj polecam clean&clear.
CHOMICZKAAA - Sro 17 Lis, 2004 17:28
Temat postu:
Nie któś tylko ja Mr. Green
I co ktoś wypróbował moją kuracje,pomogło?
Lavile - Sro 17 Lis, 2004 17:31
Temat postu:
Ja, ale nic mi nie dalo. Jak zwykle :/
CHOMICZKAAA - Sro 17 Lis, 2004 17:54
Temat postu:
Ale to trzeba trzeć MOCNO,żeby aż skura "podstawowa" zeszła to i wągry sie wydostaną.
Skóra zejdzie,ale nie cała i wtedy trzeba będzie poczekać aż ranki po wągrach się zarosną i posmarowąc kremikiem nawilżającym,a skorka w mig się odnowi,a wągrów nie będzie biggrin
Lavile - Sro 17 Lis, 2004 18:08
Temat postu:
A masz jakas magiczna rade na krochy ? biggrinbiggrinbiggrin
CHOMICZKAAA - Sro 17 Lis, 2004 18:46
Temat postu:
Krosty?Hm,więc tak,wróżka CHOMICZKAAA radzi:
Czekać aż skruszeją i wykruszą się,następnie codziennie oczyszczyszczaj i myj buźke codziennie(ten tonik na wągry i inne preparaciki pomogą również).Raczej ich nie wyciskaj,chociaż to zależy od cery,bo w niektórych przypadkach jest ok i to dobrze działa,a w niektórych porostu krosty jeszcze bardziej się rozprzestrzeniają.Do ciebie należy wybór co z tym robisz,bo ja nie wiem jaką masz cere Laughing Najlepiej czekać i czyścić,to moja rada Cool
Lavile - Sro 17 Lis, 2004 19:24
Temat postu:
Cere mam najgorsza jako mozna miec. Baardzo tlusta >:[

Dzieki za rady. Tylko ciekawe, czy nie zbankrutuje...
CHOMICZKAAA - Czw 18 Lis, 2004 15:08
Temat postu:
Nie ma za co i powodzenia!Miłego czyszczenia Mr. Green
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 22:40
Temat postu:
Lavile - KleO na forum DOJRZEWANIE podawała kilka maseczek oczyszczających domowej roboty. Zajrzyj tam! Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group