Dzieci OnLine
O Forum - bardzo mnie to denerwuje! No bo niby co!
Fredzia - Czw 03 Cze, 2004 17:55
Temat postu: bardzo mnie to denerwuje! No bo niby co!
Nie wiem dlaczego, ale często to się zdaza. Czytam posty (dosłownie 30sek.), i chcę nowego topica (byłam już zalogowana), ale każe mi wpisaćurzytkownika. nie wiem dlaczego, ale mnie poprostu wyl;ogowywuje.
Mojim kolejnym problemem, który mnie trapi jest to, że gdy chcę zmienić, swój emblemat i wciskam na galerję to:
- albo pokaże się kaleri, a jak chcę zmienić kategorję to wyskakuje jakiś napis
- albo pojowia się coś w stylu "Twoje dane są aktywowane"
Bardzo mnie to wnerwia, bo bardzo chciala bym looknąć sobie na galerię.
mroweczka - Czw 03 Cze, 2004 20:45
Temat postu:
No często się tak zdarza na forum,ze Cię wylogowuje. Najlepiej ustawić sobie na "zaloguj mnie automatycznie". Mnie też to wnerwia,ale na szczęście na tym forum to się nie zdarza. A jeśli chodzi o emblemat to nie do końca skojarzyłam, o co chodzi
Dexter - Czw 03 Cze, 2004 21:22
Temat postu:
Chodzi o to że jak się chce w galerii wybrać inny dział z avatarami np. Rysunki I lub Starwars to wraca do profilu i pisze że musisz wypełnić wymagane pola.
Fredzia - Pią 04 Cze, 2004 19:52
Temat postu:
Dexter dokładnie
_szyszka - Sob 05 Cze, 2004 07:44
Temat postu:
Ja też tak nie dawno miałam
Ale zaufajcie mi że dziś już wszystko pokaże
Tisiana - Sob 05 Cze, 2004 09:30
Temat postu:
Oh mi też sie tak zdażało z emblementem...ale w koncud ałam sobei spokój i mam ciągle jeden stary...a co dow ylogowań...to mnie ejszcze nigdy nie wylogowało samo...ja mam ustawione na zaloguj mnie przy wejsćiu czy coś takeigo..może ty też sobie to ustaw a wtedy przestanie...nie wiem...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group