Dzieci OnLine
Serwis - Brak sponsora?
Nikita - Sob 29 Maj, 2004 17:15
Temat postu: Brak sponsora?
Hej!
Na stronie głownej DZIECI.BEST.PL , napisane jest tak:
INFORMACJA! Jeśli nie znajdziemy sponsora, który udostępni miejsce na serwerze do końca lipca serwis przestanie istnieć...
Nie wiem czy dobrze zrozumialam .... ale czy to oznacza , że gdy do końca lipca nie znajdzie serwis Dzieci.Best.pl sponsora , to ta strona przestanie istniec?
I wszystko co się na niej znajduje czyli np. nasze forum też przestanie istnieć?
codi - Sob 29 Maj, 2004 17:46
Temat postu:
tak
dobrze zrozumiałaś
Tisiana - Pon 31 Maj, 2004 08:08
Temat postu:
tak....buu....
tak się niestety stanie...oby znaleźli sponsora....
Nikita - Pon 31 Maj, 2004 14:30
Temat postu:
A kto był dotychczas tym sponsorem? A jak nie znajdą..... to wtedy to forum zniknie na zawsze? I te chyba z 3000 tysiące postów tez zniknie na zawsze?
codi - Pon 31 Maj, 2004 14:44
Temat postu:
Ludzie ToJa powiadomiła mnie że znaleźli już sponsorów tylko że serwis będzie cały w reklamach
Nikita - Pon 31 Maj, 2004 17:04
Temat postu:
Naprawdę???? Strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi tam reklamy nie przeszkadzają !! Ważne ze znaleźli już sponsora!!!!
codi - Pon 31 Maj, 2004 17:56
Temat postu:
Naprawdę
Nikita - Nie 06 Cze, 2004 12:04
Temat postu:
Hey!
Serwis już nzalazł sponsorów ,czyli wszystko jest OK! A nasze forum się trochę pozmieniało , ale chyba na lepsze
Na stronie głownej tego forum od niedawna widnieje takie ogłoszenie:
Uwaga!
Twają prace nad systemem blogów, które prawdopodobnie w czerwcu bedą dostępne.
Nie rozumiem tej informacji .....
codi - Nie 06 Cze, 2004 14:08
Temat postu:
Znaczy to że w czerwcu na tej stronie będą dąstępne blogi
marog6 - Nie 06 Cze, 2004 20:25
Temat postu:
Teraz te forum dla mnie jest owiele lepsze od tamtego stare bo na tamtym to wszystko sie rozwalało i działało 100 razy wolniej
Nikita - Pon 07 Cze, 2004 11:33
Temat postu:
Zgadzam się z moim poprzednikiem , że to forum jest o wiele lepsze od tamtego starszego , i o wiele , wiele szybciej działa!
A co do tych blogów.... To przeciez dzisiaj jest już 7 czerwca.......
olKa - Pią 18 Cze, 2004 13:46
Temat postu:
Ludzie,dopiero się ockneliscie?? ja już od baardzo dawna wiedziałam że nie ma sponsora dla dzieci .best i forum będzie tylko do końca lipca a nie chciałam wam o tym mówic aby wszystkim łbów nie zawracać i żebyście się gdzie indziej nie przenosili
a dowiedziałam się o wsystkim od ToJa
a wogóle nawet jak dzieci.best padnie to nie padnie to forum bo to zupełnie inne (troche) forum.Była mowa o dzieci.best a nie o dzieci online
Dexter - Pią 18 Cze, 2004 14:15
Temat postu:
Przecież widać że nowy sponsor już jest
a na forum i stronę można wejść również ze starego adresu mimo że jest przeniesione na inny serwer
Nikita - Wto 22 Cze, 2004 20:00
Temat postu:
SERWIS DZIECI.BEST.PL od maja poszukiwał sponsora i chyba gdzieś tak pod koniec maja znalazł sponsora , no i teraz nasze forum To nie nosi nazwy takiej jak dawniej DZIECI.BEST , tylko DZIECI-ONLINE -- bo zmienił się sponsor i tyle.
Maciek - Pią 25 Cze, 2004 11:52
Temat postu:
Ja moge zasponosrowac jesli caly portal bedzie zaklejony napisami
"Maciek BEST"
"MACIEK COOL"
"MACIEK FOREVER RULZZZZZZZZZZZZZZZ"
"MACIEK JEST NASZYM BOGIEM"
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group