Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Książki

Nacia - Pon 24 Maj, 2004 18:45
Temat postu: Książki
JA czytam książke jak na razie harrego Pottera , Moja lektórą narazie jest W pustyni i wpuszczy.Bardziej lubie czytać ksiazki przygodowe.

Jeżeli przeczytałeś(-łaś) książke która dla ciebie jest super NApisz i zachęć nas byś my ja przeczytali!!

Ja proponuje:
-,,Król maciuś I",(I i II część)
-,,Harry potter" (wszystkie części)
-,,bracia lwie serce"
- ,,chłopcy z placu Broni"
codi - Pon 24 Maj, 2004 22:19
Temat postu:
Ja uwielbiam horrory

szczegulnie serje książek "Szkoła przy cmentarzu"

wrzystkim polecam Very Happy
Anonymous - Wto 25 Maj, 2004 08:08
Temat postu:
A ja także uwielbiam horroy i thillery! Polecam książki Kinga, Mastertona, Smithsa, Knighta itd, itp.... Jeszcze lubię czytać fantasy, np. "Włądca Pierścieni" i tego typu rzeczy. Książki o ciepłym ognisku domowym też preferuję, np. całą serię Jeżycjady Małgorzaty Musierowicz. Uwielbiam też czytać książki o młodzieży, np. "Ćpun" "Dzieci z dworca zoo" "Pamiętnik narkomanki" ale też te takie "bardziej normalne". A ja tam wogóle lubię czytać książki. I lubię prawie wszystkie rodzaje. To zależy od autora jak napisał ksiązkę, bop może na przykład być nudny horro, ale bardzoo ciekawa książka historyczna, np."Królowa Margot".
Anonymous - Wto 25 Maj, 2004 08:18
Temat postu:
To powyżej to byłam ja! Nie wiem czemu mnie z forum wyciepło a ja sie nie zorientowałąm.....
Paulka - Nie 06 Cze, 2004 14:19
Temat postu:
Ja tam nie czytam książek, a jak już to takie jakieś ciekawe wybieram (np. "Dziewczyny sie odchudzają" it.) albo LEKTURY.
Pulkownik Nikt - Sro 09 Cze, 2004 03:19
Temat postu:
Jedna z moich ulubionych ksiazek jest Swiat Zofii ( dzieki Kornelia ze mi pokazalas ta ksiazke biggrin )
A moje ulubione to ksiazki Terryego Pratcheta z serii "Swiat Dysku" inteligentne smieszne i z jakims ciekawym moralem Smile
Jedna z moich ulubionych sa Pomniejsze Bostwa biggrin
No i jeszcze Pan Tadeusz o tym zapomnialem nie wiem jaki to gatrunek... historiczyne?
Martyna - Pią 11 Cze, 2004 09:47
Temat postu:
Ja uwielbiam książki fantastyczne np. HARRY POTTER
Anonymous - Pią 11 Cze, 2004 10:23
Temat postu:
Sama nie wiem. Różne. Dla nastolatków, ale ambitne (czyli nie księżniczka, dziewczyna ameryki - przeczytałam, ale idiotyczne bohaterki mnie odstraszyły), czyli np. Niebo z widokiem na niebo Marty Fox, czy też Agaton-Gagaton : jak pięknie być sobą. Polecam Wojnę polsko-ruską Doroty Masłowskiej.
nie podam. - Pią 11 Cze, 2004 15:57
Temat postu:
Ja zarówno horrory jak i Fantastycznę.
nulka - Pią 11 Cze, 2004 17:05
Temat postu:
Ja lubie horrory, fantastyczne albo jakieś inne Very Happy
Najfajniejsze z przeczytanych to:
Mój nauczyciel jest wampirem
Laura na deser
Tajemniczy ogród
Harry Poter
Mumia

PS. Takich fajnych było więcej ale wyleciały mi z głowy Smile
spontan - Wto 15 Cze, 2004 13:27
Temat postu:
jak książki to tylko przygodowe
sami10 - Pon 28 Cze, 2004 14:07
Temat postu:
ja lubie przygodowe a "O psie który jeździł koleją" to jest horror czy co?
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 19:42
Temat postu:
Lubię Harrego Pottera.
Elly - Sob 04 Gru, 2004 20:28
Temat postu:
LUBIE PRAWIE KAŻDY GATUNEK KSIĄŻKI A NAJ BARDZIEJ PRZYGODÓWKI ...
Miracle - Sob 04 Gru, 2004 21:07
Temat postu:
Lubie ksiazki ciekawe ktore potrafia czlowieka wciagnac.
Chesterka - Sob 04 Gru, 2004 22:02
Temat postu:
Ja lubię książki - pamiętniki typu "Ala Makota", "Pamiętnik Księżniczki", "Dziewczyna Ameryki" itd... Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group