Dzieci OnLine

O Forum - Emblematy

Anonymous - Czw 23 Sty, 2003 11:20
Temat postu: Emblematy
Gdyby ktoś nie mógł sobie znaleść emblemata, zrobiłam kilka:

To chyba wszystkie... Jeśli ktoś chce je używać poza tym forum, proszę mnie o tym zawiadomić.
Anonymous - Czw 23 Sty, 2003 11:35
Temat postu:
I jeszcze kilka...

Będą co jakiś czas pokazywać się nowe:)
Szalona - Sob 25 Sty, 2003 16:02
Temat postu:
Dzieki Nene wybiore sobie jakis z tych emblematów Exclamation Razz biggrin Smile Laughing Wink
Szalona - Sob 25 Sty, 2003 16:22
Temat postu:
Nene to naprawde sie przydalo bo na profilu sa same jakies dziwne!!!!!!1 Laughing biggrin Smile Exclamation
Anonymous - Sob 25 Sty, 2003 17:35
Temat postu:
Nie ma za co biggrin
Anonymous - Czw 07 Sie, 2003 12:29
Temat postu: Powiedz nene
Droga NENE!!!
Jestem Karolina i wczoraj zarejestrowałam się do was powiedz proszę jak mam so bie założyć emblemat?
Kamix - Czw 07 Sie, 2003 13:05
Temat postu:
Karolinko tez sie wczoraj zarejestrowalem :-))wiejdz do profilu na samym dole to zrobisz proste Wink
Karolina Załęgowska - Sob 09 Sie, 2003 15:38
Temat postu:
Dzięki za poradę ale ja jusz mam emblmat sama se go znalazłam a cośty taki nie miły Kamix?
Kania - Pią 23 Lip, 2004 17:04
Temat postu:
Jasne tylko tak sie składa że wtedy byłam z Karoliną na forai ją obserwowałam to byłeś moderatorem nie sądzisz że jakoś szybko jak na jeden dzień?? Mad
Kamix - Sob 24 Lip, 2004 12:12
Temat postu:
Jesli chodzi o mnie moja dorga to nie bylem w pierwszy dzien moderatorem, po drugie nie prosilem o niego tylko w pelni sobie go zasluzylem w grach i jakos rozmawialem z Aga i wyslala mi PW czy niechcialbym zostac moderatorem, jak sie nie myle to to wtedy elfkaNenar nie mogla zajmowac sie dzialem bo gdzies miala wyjechac. Nie wiem czy chodzi Ci o to. Bo bylem moderatorem juz bardzo dawno ale w rok szkolny nie mialem zbytnio czasu musialem zakowac i zrzeklem sie moderatora, Aga mi go odebrala na moja prosbe kiedy wrucilem powiedzialem ze chetnie jej pomoge i bede przebywal nadal na forum i zaproponowala mi moderatora no i tak juz zostalo. Jesli cos w mojej wypowiedzi jest dla Ciebie nie jasne to klikaj chetnie odpowiem.

P.S: Wcale nie czuje sie wyzszy majac moderatora i zastanawia mnie to dlaczego co niektorzy tak o niega walcza to zadna frajda wrecz przeciwnie wiecej obowiazkow. NO w sumie jest to jakas nagroda za udzielanie sie na forum ujme to tak uznanie od Admina. Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group