Dzieci OnLine

O Forum - Hejka wróciłam!!!

Akacja12 - Sro 12 Maj, 2004 20:06
Temat postu: Hejka wróciłam!!!
Hejka. Nie było mnie baardzo długo nie wiem czemu jakoś postanowiłam przerwać bycia na tym forum. Teraz jestem znow i mam zamiar pisac dalej. Fajnie ze nadal istenieje stare, dobre forum Wink
Nyszka - Czw 13 Maj, 2004 07:06
Temat postu:
chyba pomyliłaś forum
Anonymous - Czw 13 Maj, 2004 17:06
Temat postu:
Czemu pomyliła forum?? Ja sama nie pamiętam Twojego pobytu tutaj, albo Cię nie kojarzę ale ja tu jestem bardzo króciutko. Masz ten sam obrazek co ja i któraś powinna go zmienić. Może TY??
Anonymous - Czw 13 Maj, 2004 19:34
Temat postu:
to gdzie ja mam to napisac????
co do zmany obrazka to nie wiem bo bardzo sie do niego przywiązałam... moze pojde na kompromizm ale musze znalesc zastepczy obrazek...
ToJa - Czw 13 Maj, 2004 20:01
Temat postu:
Akacja wszystko w porządku. To dobre miejsce na ten post.
Korbka Akacja dołączyła na forum 29 listopada 2003. Ciebie jeszcze nie było. Później Akacja znikła i dlatego jej tu nie widziałaś. Pod każdym obrazkiem pisze kiedy Użytkownik dołączył na forum, ile postów napisał...
A obrazki możecie mieć jednakowe Razz
Idda - Czw 13 Maj, 2004 21:49
Temat postu:
Akacjo!!!!!Witaj znowu wśród nas!!!!!Co do starego,dobrego forum,to masz rację...:DJest dobre,stare i kochane.I mam nadzieję,ze jeszcze długo takie będzie.... Very Happy A...co do obrazka ,to zgadzam się z Toją.Przecież użytkownika nie poznaje się po emblemacie tylko po nazwie... Very Happy
Nyszka - Pią 14 Maj, 2004 18:45
Temat postu:
a ja rozpoznaje po emblemacie i po emblemacie wyobrażam sobie tą osobę Smile
Anonymous - Pią 14 Maj, 2004 20:10
Temat postu:
Nio właśnie ja tesh poznaję po emblemacie i tak jak Nyszka kojarzę sobie tę osobę z tym właśnie obrazkiem....
_szyszka - Sob 22 Maj, 2004 07:31
Temat postu:
Hey Exclamation Cieszę się że wróciłaś...
Nie będę się rozpisywać bo bym pisała o tym samym.
Pozdrowienia Wink

Ps.Ja nie oceniam po emblemacie tylko po nazwie lub jakości postu
Anonymous - Sob 22 Maj, 2004 10:47
Temat postu:
Ale Nyszko, przecież ty np. nie jesteś glanikiem...
Anonymous - Sob 22 Maj, 2004 20:37
Temat postu:
ale Nena przecież wiesz o co tu biega. Chodzi o to że patrząc na emblemat wyobraża sobie osobowość tej osoby. Np. Nyszka ma jakis taki świecący, zmieniający kolory z glanikiem, więc myślę, że jest taka zakręcona, zwariowana. Ty masz jakąś laskę pomalowaną na czarno ze skupionę miną, więc myślę że jesteś poważna i masz wiele fajnych myśli w głowie. Może nawet jesteś odrobinę nieśmiała, mądrze patrzysz na świat. O to w tym chodzi. Przynajmniej ja tak uważam... ;DDd ;]]]
Anonymous - Sob 22 Maj, 2004 21:02
Temat postu:
No, w sumie... Też czasem nawet mylę osoby które mają takie same emblematy, więc to nie takie głupie... ("dobrze mówi, dać jej wódki" - jak to się czasem powiada).

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group