Dzieci OnLine

Do śmiechu - blondynki,blondynki...

olKa - Wto 11 Maj, 2004 15:24
Temat postu: blondynki,blondynki...
Śpiewają dwie blondynki:
- Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat przed nami siódma klasa....

Co mówi blondynka jak jedzie samochodem i walnie w słup??
- przecież trąbiłam!!

Do windy, w której stoi juz blondynka wchodzi pewien facet. Po zamknieciu sie drzwi pyta:
- Na drugie?
- Iwona.

- Co jest pierwszą rzeczą, jaką blondynki uczą się w czasie lekcji jazdy?
- W samochodzie można także siedzieć prosto

Blondynka robi w sklepie zakupy. Nagle dzwoni jej telefon komórkowy, który odbiera:
- Maaamaaa?!? Skąd wiedziałaś, że jestem w sklepie?
nie podam. - Pią 11 Cze, 2004 17:49
Temat postu:
COOL
spontan - Wto 15 Cze, 2004 09:30
Temat postu:
ah te blondynki:)
Anonymous - Sob 26 Cze, 2004 19:14
Temat postu:
to ostatnie jest zajesuperbombasyczne
EU07 - Nie 31 Paź, 2004 20:14
Temat postu:
Blondynka leciala z synkiem samolotem. Po starcie synek zaczal biegac po samolocie i krzyczeć. Obsluga zwrocila się do blondynki:
- Proszę Pani, proszę uspokoić syna. Tak nie można się zachowywać na pokladzie samolotu.
Na to blondynka do dziecka:
- Krzysiu, idź pobiegać na zewnątrz!
Naomi - Pon 01 Lis, 2004 14:55
Temat postu:
Denerwują mnie trośki kawały o blondynkach (blondi się kłania Wink).

Ps.
EU07- ja jestem z Hajnówki biggrin (a moze to jakiś skrypt Rolling Eyes )
EU07 - Pon 01 Lis, 2004 16:05
Temat postu:
Młoda napisał/a:
EU07- ja jestem z Hajnówki biggrin (a moze to jakiś skrypt Rolling Eyes )

Fajna okolica... Świetnie się tam jedzie pociągiem. Mam rodzinę w tamtych okolicach (dokladniej: na linii Siedlce-Czeremcha) i w miarę często tam jeżdżę. A o co chodzilo z tym skryptem? Smile
Kinga - Pon 01 Lis, 2004 16:24
Temat postu:
Cze
EU no poprostu jakiś czas temu dosyć często na forum był używany skrypt [ you ]
który wyświetlał nick danej osoby np Gość
Ale nie uzywany jest teraz bo czesto w opisach sobie robiono np "cześć Gość " poprostu spowodowal duże zamieszanie bo wszyscy sie pytali "o co Ci chodzi... czemu mnie pozdrawiasz" Smile itd Wink
Anonymous - Pon 01 Lis, 2004 21:47
Temat postu:
Ja pamiętam, że byłam DUMNA z tego, że większość osób mnie pozdrawiało i miało coś w swoich opisach z moim nickiem Wink LOL biggrinbiggrinbiggrin
Anonymous - Pon 01 Lis, 2004 21:49
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Ja pamiętam, że byłam DUMNA z tego, że większość osób mnie pozdrawiało i miało coś w swoich opisach z moim nickiem Wink LOL biggrinbiggrinbiggrin

Ja miałem coś podobnego (ale na innym forum, jednak później sam zacząłem tak ludzi robić biggrin) ale nie zapominajmy, że nie taki jest temat rozmowy Wink Osobiście znam bardzo wiele inteligentnych blondynek
Anonymous - Pon 01 Lis, 2004 22:03
Temat postu:
LOl, racja Razz
Sama jestem blondynką, a kawały o "nas" uwarzam za wyje.... śmieszne biggrinRazz Moje ulubione, LOL Razz Lubię też o pijakach, ale to inna historia Razz I nie wiem, jak jakaś blondynka może się obrażać, za takie kawały Rolling Eyes
BamBI - Sro 03 Lis, 2004 16:09
Temat postu:
tak u mnie tak było???? i nadal jest???> co mam z tym zrobić, i gdzie to w ogóle pisze bo ja nie wiedziałam jak byłam na tym forum nowa
Kinga - Sro 03 Lis, 2004 18:43
Temat postu:
Cze
Noid ... np mnie ? prawdaż ? Wink
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 19:05
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Cze
Noid ... np mnie ? prawdaż ? Wink

Hm... no wiesz, yyy.... eee.... powiedzmy Mr. Green
Kinga - Sro 03 Lis, 2004 19:07
Temat postu:
Cze
O ty Razz policzę się z tobą niedobry ty Razz
<lol> ale i tak Cię lubię biggrin
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 19:10
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Cze
O ty Razz policzę się z tobą niedobry ty Razz
<lol> ale i tak Cię lubię biggrin

To policzaj się biggrin, ale przy okazji wspomnę, że niestety znam także bardzo wiele "niezbyt" mądrych blondynek Wink
Anonymous - Sob 06 Lis, 2004 11:10
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Cze
EU no poprostu jakiś czas temu dosyć często na forum był używany skrypt [ you ]
który wyświetlał nick danej osoby np Gość
Ale nie uzywany jest teraz bo czesto w opisach sobie robiono np "cześć Gość " poprostu spowodowal duże zamieszanie bo wszyscy sie pytali "o co Ci chodzi... czemu mnie pozdrawiasz" Smile itd Wink

No, to jest bardzo miłe. Wink Ale na początku też wydawało mi się dziwne. biggrin A co do tematu - równie dobrze w miejsce blondynek można wsadzić brunetki, szatynki czy rude. Nie wiem czemu blondynki są uważane za mało inteligentne. Sama mam blond włosy a wcale nie uważam się za mało inteligentną. Głupie zabobony wymyślone przez zazdrosnych, ot co! Blondynki są po prostu ładne, a każdy myśli, że uroda i mądrość nie mogą iść w parze. A figa! XD [Ale teraz zawaliłam XD]
justka007 - Czw 11 Lis, 2004 12:29
Temat postu:
Jestem blondynką, ale takie kawały mnie tez rozśmieszają.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group