Gabra napisał/a: |
.a JAK BEZIESZ SIE ZASŁANIAc zawsze,to mu sie odechce!Będzie wychodził,bo nie ma na co pAttrzeć ![]() |
Allicja napisał/a: |
Pomóżcie co mam zrobić, moj tata wchodzi do łazienki gdy się kąpię, uważa, że skoro jestem jego dzieckiem to ma prawo a ja nie chcę aby on tam wchodził,
tym bardziej, że już przestaję być małym dzieckiem a powoli staję się kobietą. |
Anonymous napisał/a: |
mam taki sam problem . u nas w lazience nie ma zamka ... jak moj ojciec czegos potrzebuje to poprostu wchodzi .. mowie mu ej myje sie , moglbys wyjsc...a on ze nie musze sie go wstydzic bo jestem jego corka...naszczescie nie czesto to sie zdarza..chcialabym miec zamek w lazience...moj tata nie czuje czegos takiego jak naturalna wstydliwosc - i moze rozbierac sie przy swoich dzieciach bez wstydu ...pedofilem nie jest i tak nic nie widzi bo kiedy wchodzi to podkulam kolana i jestem zaslonieta |
ONA JEST ZBOCZONA! |
A ja mam problem bo sie zasłoniłam zasłoną jak brałam prysznic,weszła matka [ma nawyki podgladania mnie] i niewinnie powiedziała że "dobrze sie zakamuflowalam i nie bedzie mnie podgladac" ale uwierzylam jej a ona zajrzala od tylu na mnie i spojrzalam i juz jej nie wierze co do tego i potem powiedziała cos tam,ze ale sie schowalas za te kotary...ONA JEST ZBOCZONA! |
Cytat: |
Pomóżcie co mam zrobić, moj tata wchodzi do łazienki gdy się kąpię, uważa, że skoro jestem jego dzieckiem to ma prawo a ja nie chcę aby on tam wchodził, tym bardziej, że już przestaję być małym dzieckiem a powoli staję się kobietą. |