Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Spostrzezenie

Karolka_heyah - Sob 01 Maj, 2004 21:28
Temat postu: Spostrzezenie
W klasach 1-3 zeby byc lubianym trzeba dobrze sie uczyc. Wklasie 4 trzeba miec duzo chajsu. Ale za to od 5 do konca zycia liczy sie tzw. sila charakteru. Czy zauwarzyliscie ze na dyskotekach te ladne i szczuple dziewczyny stoja przy scianach, a brzydkie rozdaja numery telefonow. Nie mowie ze ladne jest glupie lub cos, chce tylko powiedziec ze jak bedziesz mily, wyluzowany i nie bedziesz uwarzal na to co mowia inni to bedziesz debesciak. Pamietajcie!!! ZAWSZE BADZIE SOBA
codi - Sob 01 Maj, 2004 22:31
Temat postu:
święta prawda Very Happy
_szyszka - Nie 02 Maj, 2004 12:38
Temat postu:
Wink Myślę,że masz rację.
Kinga - Nie 02 Maj, 2004 12:48
Temat postu:
Cze
Raczej masz rację
chociaż szczerze mówiąc ja widzę że flota liczy się również w późniejszym
zyciu co nie jest całkiem fair
SIła charakteru w naszych czasach nie jest wystarczającą siła która może nnam pomóc w osiągnięciu czegoś
aktualnie liczy się flota, znajomości i kasa
no cóz ... najczęściej tak jest chociaż nie zawsze
spontan - Sro 09 Cze, 2004 12:12
Temat postu:
się tutaj zgodze:)
Martyna - Pią 11 Cze, 2004 08:44
Temat postu:
masz swiętą racje Very Happy Very Happy Very Happy
nie podam. - Pią 11 Cze, 2004 10:32
Temat postu:
zgadzam się z tym
spontan - Pią 11 Cze, 2004 20:16
Temat postu:
gratuluję tematu, każdy się z tobą zgadza:)
Anonymous - Pią 11 Cze, 2004 22:05
Temat postu:
Nie zgadzam się. W mojej szkole liczy się, żeby ktoś był ładny, niekoniecznie mądry. Ale jak już wyjdzie na to, że ma zły charakter i jest niezbyt inteligenty pary się rozpadają.
spontan - Nie 13 Cze, 2004 19:43
Temat postu:
nena? co ty opowiadasz takie nieprawdziwe rzeczy?
Pulkownik Nikt - Nie 13 Cze, 2004 22:17
Temat postu:
Bzdura Wink
u mnie jest aklurat inaczej: brzydkie pod sciana albo tancza same a ladne rozdaja numery ;p
Ogolnie u mnie w szkole panuej dresiarstwo pospolite a wiec charakter sie nie liczy prawie Sad
Ale naszczescie u mnie w klasie jest kilka osob na ktorych mozna polegac Smile
spontan - Wto 15 Cze, 2004 09:14
Temat postu:
dresiarstwo? kazdy chodzi w dresiku i nie ma własnego charakteru? znam takie akcje i ich bardzo nie lubię.
Anonymous - Sob 19 Cze, 2004 00:11
Temat postu:
Badzcie soba ? Za pare lat zobaczycie ze mozliwosc bycia soba to nieosiagalne marzenie
Anonymous - Sob 19 Cze, 2004 11:59
Temat postu:
spontan napisał/a:
nena? co ty opowiadasz takie nieprawdziwe rzeczy?

Skąd możesz wiedzieć, że to nieprawdziwe rzeczy? Nie chodzisz do mojej szkoły, prawda? Więc nie zakładaj z góry, że to "nieprawdziwe rzeczy", bo ta jest u mnie.
spontan - Sob 19 Cze, 2004 14:42
Temat postu:
skąd masz pewnosc? moze znam twoja szkołe?
Anonymous - Sob 19 Cze, 2004 16:10
Temat postu:
Zacznijmy od tego, że nie wiesz gdzie chodze do szkoły. U mnie jest, jak pisałam. Widzę to. Tapeciary tańczą ze skejcikami, a skromne brzydulki podpierają ściany.
Lavile - Sob 19 Cze, 2004 21:48
Temat postu:
Co tu jest tak najezdzane na tych, ktorzy maja inne zdanie ? Razz U mnie w szkole tez jest tak, ze to ladne dziewczyny tancza z chlopakami i wogole, a te brzydsze podpieraja sciany lub tancza w grupie dziewczyn. I nikt ich nie zaprasza na wolne... No niestety tak juz jest.
karolina_heyah - Sob 17 Lip, 2004 23:24
Temat postu:
Ludzie nie kłócie się!!!! Każdy ma inne zdanie i to normalne, że nie wszyscy zgodzą się z tym co napisałam.
Fajermonka - Nie 12 Wrz, 2004 12:07
Temat postu:
U mnie w szkole jest tak samo, brzydkie podpierają ściany Wink .
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 12:34
Temat postu:
A u mnie właśnie jest różnie. Zależy czy dziewczyna ma w sobie to "coś" co przyciąga. I nieważne, czy ma figurę modelki. Ważny jest ten blask Smile
Mała - Nie 19 Wrz, 2004 20:20
Temat postu:
Ja chodze z nene do szkoly. i uwazam ze to zalezy jak jest sie wytapewtowana barbie i puszczalska to z kazdym tancza, inne ladne czy brzydkie ale z fajnym charakterem i lubiane tez tancza... to roznie bywa
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 20:54
Temat postu:
Nie chodzisz to szkoły z Nene, tylko z Neną, Natko-Szczerbatko Razz (nie mogłam się powstrzymać).
klacz - Wto 21 Wrz, 2004 23:59
Temat postu: Re: Spostrzezenie
Karolka_heyah napisał/a:
Czy zauwarzyliscie ze na dyskotekach te ladne i szczuple dziewczyny stoja przy scianach, a brzydkie rozdaja numery telefonow.

Z tego by wynikało, że ja jestem ładną dziewczyną? nieee...ja to jestem brzydka i podpieram ściany, żeby się nie wywaliły(zwykła ostrożnośćRazz)

A na serio: U mnie też jest, że większość 'piękności' podpiera ściany, te brzydkie tańczą z innymi dziewczynami(ale ja rzadko tańczę ze wszystkimi), część ładnych tańczy solo albo na wolnych z chłopakiem, a część ryczy że nikt z nimi nie tańczy a jak ktoś je poprosi do tańca albo coś, to odmawiają albo mówią że są zmęczone itd.
klacz - Sro 22 Wrz, 2004 00:00
Temat postu:
Nena napisał/a:
Nie chodzisz to szkoły z Nene, tylko z Neną, Natko-Szczerbatko Razz (nie mogłam się powstrzymać).

(sory za 2 posty pod rząd)
myślałam, czytając ten tekst z krzesła spadne Very Happy Very Happy
Mała - Sro 22 Wrz, 2004 18:55
Temat postu:
Każdy jest piękny ale na inny sposób, i niema luzdi brzydkich, trzeba tylko umieć odkryć piękno drugiego człowieka.
Pulkownik Nikt - Sro 22 Wrz, 2004 19:00
Temat postu:
Cytat:

Każdy jest piękny ale na inny sposób, i niema luzdi brzydkich, trzeba tylko umieć odkryć piękno drugiego człowieka.

heh... w praktyce jest inaczej Smile
Anonymous - Czw 23 Wrz, 2004 14:44
Temat postu:
U mnie jest całkowicie inaczej. Na dyskotekach ludzie puszczają szybką i "skoczną" muzykę (czyli np. nie HH bo tutaj możesz stać tylko w miejscu i machać rytmicznie łapą [zazwyczaj]). CZASAMI na specjalne zamówienia są wolniejsze kawałki. I co ?? KAŻDY tańczy ! Po co przychodzić, jak masz zamiar podpierać ścianę ?? TAŃCZ !!! My (moja klasa, koleżanki, znajomy etc.) zazwyczaj robi sobie kółko (w srodku Oskar daje breake-dance Razz) a jak jest wolniejsza to my panny rzucamy się na panów i tańczymy. Nie ma zmiłuj się Wink

Co do sprawy szkoły Neny - co z tego, że ZNASZ szkołę ?? Żeby wiedzieć, jak w niej jest, trzeba tam, uczęszczać, czuć atmosferę, a nie "znać"... Wink

Pozdrawiam biggrinbiggrinbiggrin
MeGi111 - Czw 23 Wrz, 2004 20:50
Temat postu:
A u mnie jest jeszcze inaczej (chyba)... Sa tzw. panienki, które mają tapetę i zawsze najmodniejsze ciuchy oraz są fajne, wesołe dziewczyny... Wydaje mi się, że panienki strasznie się wywyższają i uważają z niewiadomo co... Robią z siebie "wyższą partię...". Chłopcom zwykle podobają się normalne dziewczyny, jednak boją się im to wyznać bo zazwyczaj uznają, że nie mają żadnych szans. To zaobserwowałam w mojej szkole... A na dyskotekach żadko kiedy są wolne... Jak już jakaś jest to zwykle tańczą tylko pary lub osoby, które prawdopodobnie niedługo będą parą... takie są w tej szkole zwyczaje i się tego nie zmieni... Ciekawe jak będzie w liceum Razz
BamBI - Pią 24 Wrz, 2004 10:59
Temat postu:
u mnie w gimnazjum puszczaja tylko techno i wszyscy tancza nawet brzydcy i nie ma takich murów miedzy wszystkimi na wolnych tanczą wszyscy ja nie za piekna Rolling Eyes równiez tancze a u nas na dyskach jest taki tlum ze nikt nie podpiera scian bo tam nawet miejca nie ma
ps.zupelnie inaczej bylo w podstawowce -tanczylo kilka osob a reszta podpierala ściany i byla niezdroa atmosfera

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group