Dzieci OnLine
SONDY ANKIETY - Ulubiony przedmiot szkolny!
Kaja - Wto 13 Kwi, 2004 23:28
Temat postu: Ulubiony przedmiot szkolny!
Poprostu piszcie i odpowiadajcie!
Tisiana - Sro 14 Kwi, 2004 08:07
Temat postu:
Mój ulubiony to muzyka...plastyka nie ale zaznaczyłam i zagłosowałam na muzyka/plastyka ... tak naprawdę to ulubiony mój to w-f no ale takiej odpowiedzi tu nie było...
Kaja - Sro 14 Kwi, 2004 14:40
Temat postu: .
Przypominam, że istnieje jeszcze opcja inne, więc w innych można też powiedzieć, że tam też jest Pe. To znaczy W-F. No, ale głos oddany na muzykę i plastykę! Ja osobiście najbardziej lubię matematykę i na nią oddałam głos!
MeGi111 - Sro 14 Kwi, 2004 19:37
Temat postu:
Ja to w tych sprawach wogóle dziwna jestem... Jestem najlepsza z matematyki, miałam cela na półrocze i wogóle, ale niecierpię tego przedmiotu. Nigdy się nic nie ucze, ani nie stresuję, ja to poprostu rozumiem... Mimo to moim ulubionym przedmiotem jest biologia. Mamy okropnie ostrą nauczycielkę i wogóle... Zawsze wszyscy włącznie ze mną się boją przed biologią... A ja nie wiem czemu lubie ten przedmiot...
Anonymous - Sob 17 Kwi, 2004 10:16
Temat postu: Re: Ulubiony przedmiot szkolny!
Beznadziejne sa wszystkie przedmioty oprucz WF-u
@ngel 13 - Sob 17 Kwi, 2004 11:17
Temat postu:
ja tam lubie najbardziej polaka i angielski. z angola mamy świetnego nauczyciela. z matmy jestem dobra (6 na polrocze i 5 sie szykuje na koniec) ale podobnie jak megi nienawidze tego.
sami10 - Pon 28 Cze, 2004 13:25
Temat postu: geo
ja lubie też gełograwje
ełe piotr - Sro 30 Cze, 2004 21:13
Temat postu:
ja lubiałem chemię
Anonymous - Czw 08 Lip, 2004 14:31
Temat postu:
oczywiscie w-f potem przyra ,angielski,matma i polak
angel of berlin - Czw 08 Lip, 2004 14:38
Temat postu:
przyra a nie przywra?
Basieq - Czw 08 Lip, 2004 15:47
Temat postu:
w-f rządzi
Anonymous - Czw 08 Lip, 2004 22:46
Temat postu:
Polski, angielski, bo mozna postrzelac z gumki i religie, bo nic nie robimy.
Iśka - Pią 09 Lip, 2004 14:50
Temat postu:
Hehe, Nena, ale jesteś leniwa
(ale to tak jak ja
)
Ja lubię bilogię... poprostu lubię uczyć się z tego przedmiotu... no i chemię, ale dopiero potem jak mi ktoś wytłumaczy... bo na początku nie rozumiem nic
panienka_wierzba - Pią 09 Lip, 2004 18:01
Temat postu:
hm.... ja lubie najbardziej w-f, a wszystkie inne lekcje w mojej szkole są nudne, wyjątkowo (zresztą w-f też)
mroweczka - Pią 16 Lip, 2004 19:51
Temat postu:
Ja uwielbiam j.angielski ale nie zagłosuję na języki obce, bo nie cierpię niemieckiego. Lubię też matmę. Z polaka zawsze byłąm najlepsza(ach,ta skromność
) ale w 6 klasie jakoś mi zbrzydł, po prostu lekcje były nudne, i mi się znudził
. Więc zagłosuję na matematykę.
P.S. Luuudzie...Wakacje są, a Wy ciągle o tej szkole
lilijka - Sob 17 Lip, 2004 10:46
Temat postu:
Mój ulubiony? hmmm musiałabym się długo zastanawiać. Ale jesli tak to tak jak Mroweczka Angielski a dlatego że mamy takiego porąbanego nauczyciela i każdy gada a nie słucha a i tak mam 5 na koniec roku
nie podam. - Sob 17 Lip, 2004 11:04
Temat postu:
ja zaznaczyłem inne bo moim ulubionym jest WF, ale też lubię matematykę
Luna - Wto 20 Lip, 2004 19:52
Temat postu:
Najlepsza lekcja to religia :] jak ma się jeszcze fajnego nauczyciela to jest super...
_grzeszczulka_ - Czw 22 Lip, 2004 09:52
Temat postu:
ja tam żadnych lekcji w skzole nie lubie
no chyba że nauczycierla nie ma to można poszaleć
PRZERWA ulubiony mometn w szkole
a jeżeli juz to uwielbiam muzyke/ plastyka ale także lubie j. polski-> chociaż mam b. duży problem z ortografią
demolek:) - Nie 25 Lip, 2004 13:33
Temat postu:
WDŻ
No Comment
Gościówa - Nie 25 Lip, 2004 15:53
Temat postu:
Ogólnie to zadnego przedmiotu nie lubie ale jesli juz mam wybrac to lubie plastyke...tzn..lubie rysowac itp. ale nie lubie sie uczyc o stylach, sławych malarzach itp a niestety to tez mamy..no ale gdyby to wyciąc plastyka w szkole byłaby spox! Poniewazn nie bylo samej plastyki zaznaczylam muzyka/plastyka z naciskiem na to plastyka bo muzyki nienawidze..tzn lubie jej słuchac itp. ale nie lubie muzyki jako przedmiot w szkole bo słon mi na ucho nadepnął i spiewanie na ocene to dla mnie katoga zwłaszcza ze mamy upośledzona nauczycielke.
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 18:11
Temat postu: ...
informatyka i WF to moje mocne strony a przedewszystkim Wf bo niue było takiego roku żebym nie miał 6
Anonymous - Czw 05 Sie, 2004 10:51
Temat postu:
Chemia, bo ten przedmiot poprostu do mnie przemawia i mi najlepiej wchodzi
cLeO - Pią 20 Sie, 2004 09:09
Temat postu:
Ja zagłosowałam na "inne", bo moim ulubionym przedmiotem jest W-F!!!
Anonymous - Pią 20 Sie, 2004 09:58
Temat postu:
Ja bardzo lubie przyrke bo mamy superową Panią
klacz - Czw 26 Sie, 2004 21:39
Temat postu:
Pff...zaznaczyłam języki(angielski lubię...ale tylko dzięki nauczycielce:P)
A łatwiej by mi było powiedzieć od najgorszego:
basen,
Wf(poprostu niecierpie tych przedmiotów!!!!)
muzyka[wprawdzie chodziłam na szkolny chór, umiem grać na flecie itd. ale sam przedmiot...blech]
historia
przyroda
matematyka
plastyka[chodziłam na kółko plastyczne, nauczycielka mnie męcy żebym w tym roku też chodziła, bo wg. niej mam duży talent itd. ale plastyka jest strasznie nuuuuuda:/)
polski
godz. wych.
angielski
informatyka(bo najprostrza:D)
Ponieważ nie mam biologi ani fizyki, a technikę będę dopiero teraz mieć, nie wypowiem się na ich temat:)
Buziaczek - Pon 30 Sie, 2004 11:01
Temat postu:
Plastyka i muza.He he
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 19:38
Temat postu:
Lubię muzykę i plastykę.
Elly - Sob 04 Gru, 2004 19:50
Temat postu:
Ja lubie polski (ale ortografi nie ścierpiam) , potem lubie informatyke , wf i plastyke ...
Miracle - Sob 04 Gru, 2004 21:18
Temat postu:
Ja najbardziej lubie polski,informatyke,angielski i w-f
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 12:42
Temat postu:
Ja Straaaaaaaaaznie Lubie Wf
Ale Matma I Angol Też Są Good
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 13:31
Temat postu:
Angielski rlzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo najłatwiejszy
.
nidhogg - Sro 22 Gru, 2004 13:36
Temat postu:
od zawsze biologia (pomijajac rozliny - tego nigdy opanowac nei moglam), no i tak mi zostalo...
Małgośka - Sro 22 Gru, 2004 17:08
Temat postu:
Biologia i tylko Biologia Uwielbiam ten przedmiot, ponieważ ciekawi on mnie i bardzo chętnie się go uczę. poza tym mamy świetną nauczycielkę, która właśnie pobudziła we mnie tą miłość do przyrody. Organizuje zbiórki dla schronisk, jeździ tam co miesięc 5 uczniów, którzy zawożą dary i pomogą tam trochę, posprzątać, nakarmić zwierzaki. Przekonuj nas do wolontariatu, a przede wszystkim nie przekazuje nam "suchej wiedzy" tylko uczy ciekawie i z pomysłem. Często mamy możliwość oglądania bakterii przez mikroskop, przynosi ciekawe książki. Taki nauczyciel to skarb!
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 17:24
Temat postu:
przedmiot?
Oczywiscie dzwonek
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 18:31
Temat postu:
Najbardziej lubię geografie:) najlepszy przedmiot na Świecie:) potem polski, ango.. itd
NAjgorszy to bilogisa... raczej nie pojde w slady mamy i nie bede lekarzem:)
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group