Dzieci OnLine
O Forum - O FORUM...
rodzynka - Pon 05 Kwi, 2004 16:43
Temat postu: O FORUM...
Niewiem czy zaóważyliście ale to forum jako jedne z nielicznych jest w miare powazne i naprawde można sie z niego dużo dowiedzieć. Mało jest takich osób których posty pisane są tylko dla jaj (choć i tacy sie zdażają
)
W każdym razie... JEST DOBRZE !
mroweczka - Pon 05 Kwi, 2004 18:26
Temat postu:
Tak, to forum akurat jest najlepsze z tych wszystkich jakie do tej pory widziałam. Na ten własnie trafiłam jako pierwszy i najlepszy jest!;-) Nic na nim nie brakuje,naprawdę! Zawsze otrzymam odpowiedź na dręczące mnie pytanie z praktycznie każdej dziedziny!
Ale trochę za dużo coś ostatnio osób,które robią sobie "jaja". No cóż...I tak nasze forum jest THE BEST!
_szyszka - Wto 13 Kwi, 2004 10:58
Temat postu:
To forum jest super
Nie ma rzadnych wad
Wszystkiego się można dowiedzieć...
Tylko na forum niektóre osoby mają jakieś wonty.
Bo nie umią się normalnie wypowiedzieć .
I robią to dla "jaj"a to jest przeciez bez sensu
MeGi111 - Wto 13 Kwi, 2004 21:59
Temat postu:
To forum jest naprawdę jednym z najfajniejszych. Poza tym, gdy ma się prawdziwy problem można uzyskać mądre odpowiedzi rówieśników, jak i osób starszych, czy młodszych, a to jest bardzo ważne. Wiele osób przechodziło kiedys to samo i potrafią pomóc. Ppza tym nie trzeba być zalogowanym, żeby móc napisać post, a przy wstydliwych pytaniach jest to bardzo wielkim pozytywem
Kaja - Wto 13 Kwi, 2004 22:49
Temat postu: Na początku
Ja sama na początku myślałam, że skoro są tu takie tematy np. o seksie, czy tego typu, to są tu sami pełnoletni ludzie, ale na szczęście się myliłam i wszyscy są naprawdę spox! Jedno tylko forum bardziej mi się podoba od tego, ponieważ zapoznałam się tam z wieloma cool ludźmi i spoko atmosferą! Ale kto wie! Piszę tu od niedawna, więc jeszcze wszystko możliwe!
PS: Najgorsze jest to, że długo się wczytuje (To forum!)
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group