Dzieci OnLine

O Forum - Ktoś odebrał mi złote punkty !!!!

rodzynka - Sob 27 Mar, 2004 19:36
Temat postu: Ktoś odebrał mi złote punkty !!!!
Ej nie zeby mnie to obchodziło bo nie zależy mi zzbytnio na tych punktach i wszystkich rangach ALE :
po pierwsze : nie oszukuje i jestem pewna że miałam ich więcej a dokladnie 99
po drugie : czy moderator albo dobra rada może "za kare" odebrać komuś punkty ???????????????????????????????????
po trzecie: nikomu ich nie podarowałam

No bo prawda jest taka że wdalam sie w "ostrą wymianę zdań" z Gościówą... Nie mam zamiaru mówić że to ona ze względu na swoją range mi te punkty zabrała ALE TYLKO TO PRZYCHODZI MI DO GŁOWY

I uważam że to by było bardzo CHAMSKIE !!!

czy ktoś może mi wytłumaczyć o co tu chodzi ( może ty Gościówa?! )
mroweczka - Sob 27 Mar, 2004 20:24
Temat postu:
Tak, moderatorzy i admini mają prawo odbierać/dodawać Złote Punkty ale nie sądze, by ktoś z nas to zrobił. Ja nigdy nie odbierałam Złotych Punktów. Lepiej sprawdź jeszcze raz, czy na pewno ktoś Ci je zabrał, przypomnij sobie, czy komuś nie dawałaś. I ręczę Ci,ze nie zrobiła tego Gościówa a juz na pewno nie "na złosć" bo się pokłóciłyscie a ta Wasza "kłótnia" na pewno nie ma tu nic do rzeczy. Ale jeśli tak bardzo Ci na tym zalezy, to powiedz moge Ci nawet ze swoich Złotych Punktów oddać to 10 czy 20. MI to różnicy nie robi-mam dużo ale i tak na to nie patrzę.
rodzynka - Sob 27 Mar, 2004 22:05
Temat postu:
Hmmm ok dzięki....
Nie chce twoich punktów bo mi też na nich nie zalezy... tylko wydało mi sie dziwne dlaczego tak zniknęły te które miałam. A napewno nikomu ich nie dałam !
tylko nie wydaje mi sie to do końca uczciwe!
Tisiana - Nie 28 Mar, 2004 10:36
Temat postu:
mi również odebrano ponad 130 pnk.
i nikomu ich nei podarowałam ale to pewnie admini odebrali ponieważ np. nie każdy twój post zasługiwał na złoty punkt...tak mi się wydaje...
_szyszka - Sro 07 Kwi, 2004 16:54
Temat postu:
Niewiem kto może wam odbierać "złote punkty"
Nie są chyba aż tak ważne,
żeby kłócić się o to kto je zabiera
No napewno chiałybyście o tym wiedzieć

Ale cóż Laughing
Anonymous - Sro 07 Kwi, 2004 18:40
Temat postu: Hm...
Nie wiem czy ma ktoś takie prawo, ale mówiom tu że tak.... Nio ale nie powinni Ci odbierać punktów (jeżeli tak zrobili) tylko dlatego że masz inne zdanie od nich!! 3maj siem!! Buziaczki!!
@ngel 13 - Sro 07 Kwi, 2004 18:43
Temat postu:
wiesz korbko, tu chyba nie o to chodzi. Nie zabiora ci punktow za to ze masz inne zdanie, ale zalozmy za udzil w zabawach na forum. te posty nic nowego nie wnosza i moim zdaniem nie powinno sie za nie dostawac punktow.
Anonymous - Sro 07 Kwi, 2004 19:14
Temat postu: ...:::...
Aha to o to biega... Nio w tym masz akurat rację... Bo w zabawy można grać specjalnie na punkty... Ale jeśli o to chodzi to jeszcze z kilku podkategorii trzeba by było zabrać punkty...
rodzynka - Sro 07 Kwi, 2004 23:02
Temat postu:
chyba rzeczywiście nie ma sensu sie dłużej nad tym zastanawiać. Ja po prostu chciałam wiedzieć o co biega. No trudno.
Ale ja w te "zabawy" to niespecjalnie grałam. Może tylko ostatnio ale to było już po tym jjak mi te punkty wyparowały.
TRRRRRRRRRUUUDNO.
deg - Nie 18 Kwi, 2004 23:20
Temat postu:
Admini nie są tacy straszni i nie odbierają punktów. Tzn. ja nie zabieram, a ToJa pewnie też nie Wink.
rodzynka - Pon 19 Kwi, 2004 16:21
Temat postu:
hehehe tak też myślałam, zapomnijmy o sprawie :-)
ToJa - Wto 20 Kwi, 2004 17:31
Temat postu:
Jasne, że nie zabierałam... Zabieram, ale takim ludziom jak Papież. Obrażał, bluzgał i pisał głupoty. Fakt, że za zabawy nie powinno być punktów, ale nie da się tego rozdzielić. Chociaż zabawy wcale nie są głupie i można z nich czasem czegoś nauczyć. Zresztą to nieistotne. Za każdy post i za każdą odpowiedź punkty są naliczane. To nie chodzi o to, żeby nazbierać ich jak najwięcej, ale żeby mieć z czego dawać innym. Jeśli komuś dajecie to wam ubywa - trzeba jakoś je zdobywać. Ludzie! To nie wyścig. Te punkty to wielki niewypał jak i wszystkie dodatki za które się brałam Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group