Dzieci OnLine
AIDS/HIV NARKOTYKI SEKTY - stosunek oralny
Anonymous - Pon 22 Mar, 2004 10:39
Temat postu: stosunek oralny
Witam wszystkich i blagam o dopowiedz. Jakie jest ryzyko czy prawdopodobienstwo zarazenia sie wirusem HIV ze strony mezczyzny w trakcie stosunku oralnego z prostytutka z "ulicy" ale z uzyciem prezerwatywy z punktu widzenia mezczyzny??????
Anonymous - Sro 24 Mar, 2004 10:59
Temat postu:
W zasiedzie żadne ryzyko jeśli było sie zabezpieczonym
Anonymous - Sro 24 Mar, 2004 17:46
Temat postu: seks oralny
Dzieki margo - juz myslalem ze nikt mi nie pomoze. W takim razie testy moge sobie darowac???? Prezerwatywa nie pekal do samego konca???
mroweczka - Sro 24 Mar, 2004 19:55
Temat postu:
Zawsze jest ryzyko zarażenia się HIV. Kondon mógł na przykład przerwać się a sperma zostać przeniesiona za pomoca ręki...Nawet przez przypadek. Ale jeśli odbywaliście stosunek oralny i była prezerwatywa, to myślę,że jest BRADZO,BARDZO,wręcz minimalne ryzyko. Nie zawsze prezerwatywa pęka
A dla całkowitej pewności, jeśli aż tak się obawiasz, możesz zrobic testy.
deg - Sob 27 Mar, 2004 00:56
Temat postu:
Na Twoim miejscu testy bym sobie darował.
Ryzyko jest naprawdę bliskie 0. Po to właśnie wymyślono prezerwatywy "smakowe", aby przed takimi wypadkami zabezpieczały.
Anonymous - Sob 05 Cze, 2004 21:53
Temat postu:
Deg ma w zupełności rację.
Nie po to wymyślono prezerwatywy, żeby po stosunku zabiezpoeczonym biegać robić testy itd.
Oczywiscie możez zrobić, ale po co, skoro to w zasadzie pewne iż jesteś zdrowy/zdrowa (no chyba, że wcześniej byłeś/byłaś nosicielem).
Paulka - Nie 13 Cze, 2004 20:17
Temat postu:
co to jest stosunek oralny.. ?
Cpun_Monopolowy - Nie 13 Cze, 2004 21:55
Temat postu:
Seks orlany czyli inaczej zwany seks francuski polega na pieszczotach przy uzyciu jezyka i buzi ... np potocznie robienie loda -> czyli liznie i wkladnanie do buzi czlonka partnera lub np mineta -> czyli lizanie jezykiem pochwy dziewczyny ....
maniek_k_m - Sro 30 Cze, 2004 12:20
Temat postu:
a ja na twoim miejscu zrobiłbym testy skoro już mam okazje to czemu ie.........a wiadomo może jestes zarażony i wyobraź sobie że nie zrobisz testów i w przyszłości będziesz nieświadomie zarazał innych ..........
Anonymous - Nie 10 Paź, 2004 14:51
Temat postu:
Troche tego nie rozumiem, podobno HIV mozna zarazic sie przez krew, a jesli ta prostytutka "brala do buzi" to jak do tego moglo dojsc. Pominmy ta prezerwatywe i zaluzmy, ze jej nie bylo... Podobno przez sline nie mozna sie zarazic, zaluzmy takze, ze nie bylo krwi z dziasel...
Anonymous - Nie 10 Paź, 2004 21:46
Temat postu:
Zrób badania, po co się zadręczać? Będziesz miał spokój, a tak ciągle będziesz się zastanawiał - może tak, a może nie?
buli - Pon 15 Lis, 2004 17:01
Temat postu:
Po konslutacji ze znajomym lekarzem : prawdopodobienstwo przy dzialajacej w pelni prezerwatywie jest rowne zeru bezwzglednemu.
Anonymous - Pon 15 Lis, 2004 20:17
Temat postu:
A ja ci powiem, że istnieją takie choroby jak rzeżączka, kiła czy opryszczka, które mogą przenieść się na partnera również podczas stosunku (oralnego) z prezerwatywą.
buli - Wto 16 Lis, 2004 17:48
Temat postu:
pytanie bylo o HIV'a...
Fanziela - Sob 25 Gru, 2004 22:52
Temat postu:
jest możliwość zarażnia się jeśli kondom był uszkodzony wiriony HIV powodującefo aids przedostają jes przez krew i płyny choć zalezy czy glikoproteiny wirusa przyczepiły się to komukre jeżeli tak to najprawdopodbnjej błona lipidowa przyjeła wirusa i masz aidsa
Anonymous - Nie 26 Gru, 2004 06:16
Temat postu:
*spogląda na daty pierwszego i ostatniego postu*
*zastanawia się czy po zamknięciu usiąść i się śmiać, czy położyć i płakać*
Pozdrawiam
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group