AIDS/HIV NARKOTYKI SEKTY - Proszę o szybką odpowiedź. WAŻNE Anonymous - Pią 27 Lut, 2004 21:10 Temat postu: Proszę o szybką odpowiedź. WAŻNE
Chciałem zadać pytanie które mnie dręczy. Czy przez masturbację można się zarazić wirusem AIDS? mroweczka - Pią 27 Lut, 2004 22:02 Temat postu:
Nie rozumiem? Przecież to pytanie retoryczne Masturbacja to zaspokojenie swoich potrzeb seksualnych SAMEMU,a więc bez udziału drugiej osoby. Więc od kogo tu się zarażać? Od samego siebie? Pewnie,że nie mozna się zarazić AIDS. Gościówa - Sob 28 Lut, 2004 11:06 Temat postu: masturbacja
Wiesz co. Zgadzam sie z mróweczką, ae mam wrażenie że ty pomyliłes petting z masturbacją. To drugie to jak powiedziała mróweczka jest to zaspokojanie własnych potrzeb SAMEMU! Wieć jak możesz się przezto zarazić? A to pierwsze jest to zaspokajanie potrzeb z partnerem (ale nie seks!) W takim wypadku jeśli twój partner ma AIDS to jest ryzyko że zachorujes bo może on przenieść palcem troche spermy. Anonymous - Nie 29 Lut, 2004 08:09 Temat postu: BB_reporter
No jakim cudem ! mroweczka i Gościówa mają rację ! To zaspokojanie swoich potrzeb seksualnych samemu ! AIDS można się zarazić, jak ktoś ma AIDS, np. poprzez krew, drogi płciowe, ale poprzez ślinę nie, ponieważ tam nie wędróją te bakterie...
A gdybyś sam miał AIDS, to byś się już sam samemu nie mógł się zarazić, bo jak, jak byś już miał AIDS, a samemu nie da rady się zarazić, nawet wtedy kiedy nie masz AIDS ! deg - Nie 07 Mar, 2004 01:21 Temat postu:
KleO: AIDS (a dokładniej HIV) to wirus, nie bakterie rodzynka - Sro 14 Kwi, 2004 17:21 Temat postu:
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak wirus AIDS
jest wirus HiV, a AIDS to choroba którą ten wirus wywołuje... warto wiedzieć
Poprzes masturbacje nie możesz zarazić sie AIDS, no chyba że ty sam jesteś nosicielem...
Bo chyba masturbujesz się samemu... no więc jak zastanów sie. Anonymous - Sro 28 Lip, 2004 17:55 Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Nie rozumiem? Przecież to pytanie retoryczne Masturbacja to zaspokojenie swoich potrzeb seksualnych SAMEMU,a więc bez udziału drugiej osoby. Więc od kogo tu się zarażać? Od samego siebie? Pewnie,że nie mozna się zarazić AIDS.
Hehe, zgadzam się ;]] Nie ma takiej możliwości. Malvina - Sro 28 Lip, 2004 18:34 Temat postu:
Oj .. cos zdaje mi sie ze on niewie co to mastrubacja :p . Grohówa - Sob 20 Lis, 2004 12:30 Temat postu:
OCZYWIŚCIE, że NIE! Wirus przenosi się, z tego co wiem, albo przez stosunek, albo przez krew. Malvina - Sob 20 Lis, 2004 16:33 Temat postu:
Grohówa- data sami10 - Sob 20 Lis, 2004 16:46 Temat postu:
Malvina - data
Sami10 - data Pan_Feanor - Pon 29 Lis, 2004 13:43 Temat postu:
Postatsujcie sobie jeszcze bo najwyrażniej sie wam nudzi :/ roger-1989 - Czw 02 Gru, 2004 21:15 Temat postu:
jakim cuden chcesz zarazic sie hivem przez masturbacje nie da rady (sama masturbacja) Pan_Feanor - Pią 03 Gru, 2004 12:20 Temat postu:
Mógłbym tu zapostować kilka paskudnych sposobów ale sobie odpuszcze, to wkońcu dziecionline.... Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 21:48 Temat postu:
ekhem patrzcie na date!!Ten post był napisany prawie rok temu Anonymous - Sro 15 Gru, 2004 23:17 Temat postu:
Dobry wieczór.
Ano, topic z lutego, więc zamknąć należy. Nabijanie postów w innych tematach. ;P
Pozdrawiam