Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - piersi
Anonymous - Sro 04 Lut, 2004 11:44
Temat postu: piersi
slyszalam ze piersi sie mierzy dookola sie owija i patrzy ile sie mam a jak ja mam male i nie moge zabardzo owinac to co ja mam zrobic
moj numer gg to 7727079 jak by ktos mogl niech na gadu mi przesle jakie kolwiek zdjecie piersi ale TYLKO NA GG
panienka_wierzba - Sro 04 Lut, 2004 13:04
Temat postu:
a jesli masz małe i jeszcze nie masz calych piersi to bierz pod uwagę sutki a nie całe piersi
mroweczka - Sro 04 Lut, 2004 20:23
Temat postu:
Słuchaj, pisaliśmy juz o tym na forum WIELE razy moze byś najpierw przeczytała trochę, zanim coś napiszesz? Ale dobra jestem tu po to,zeby pomagać
Bierzesz miarke, obwijasz ją sobie pod biustem(ciasno). Załóżmy,ze jest 60 cm. Potem mierzysz w biuście, ale luźniej,zeby nic nie ściskać( oczywiscie nie za luźno miarka nie powinna spadać). Załóżmy,ze jest 65 cm. Masz pieć centymetrów różnicy!
Na taki biust najbardziej bedzie pasował stanik 60(lub 65) AA
Gościówa - Pon 09 Lut, 2004 19:17
Temat postu: piersi
Hm...po przeczytaniu twojego postu mam wrażenie że ty chceż owijac miarkę wokól jednej piersi tak jak wokół piłki. A to nie tak. Mierzyć biust to tak samo jak mierzyć obwód w pasie tyle żźe dużo wyżej przykładasz miarkę. Potem nalezy zmierzyć też obwd pod biustem i wyliczyć różnicę. Na tej podstawie doobiiera si rozmiar stanika.
Anonymous - Pią 13 Lut, 2004 16:27
Temat postu:
Najpierw biust mierzy się pod biustem, nie jakby to powidzieć `miseczkę` tylko np. jak powiedziała Gościówa - pas, albo że mierzysz długość piersi. Następnie tak samo obwód piersi.
Ja mam pod biustem 63 cm, a w biuście 71 cm i odrazu mówię, że ja jestem naprawdę niska i chuda
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group