Dzieci OnLine

Zwierzęta - PSIA WYSPA-forum!

CHOMICZKAAA - Pon 02 Lut, 2004 19:15
Temat postu: PSIA WYSPA-forum!
Zapraszam na moje forum pt."Psi Wyspa".Możecie tam opisać swojego pieska,wklejć zdjecie.Popisac o odzywianiu,problemach,chorobach,rasach i tym wszystkim co związane jest ze psiakami!
A oto adres:
http://members.lycos.co.uk/psiarka/forum/

Piszcie posty i rejestrujcie się Twisted Evil

(zagłosuj w ankietce!)
Tisiana - Wto 03 Lut, 2004 15:02
Temat postu:
Bardzo fajne forum!Moim zdaniem jest super...i tak zagłosowałam w ankietce...tylko narazie jets puste...prawie puste...ale napewno bedzie fajne..juz jest fajne..ale napenwo ebdzie jesczez lepsze...powodzenia...trzymaj siem...p
Kaniusia - Wto 03 Lut, 2004 15:47
Temat postu:
Nie chcę cię urazić ale te forum jest nudne.Lubie pieski (zresztą sama mam jednego)ale bez przesady nie można poświęcać całego czasu na jakieś forum i temat o pieskach!! Shocked
CHOMICZKAAA - Wto 03 Lut, 2004 17:43
Temat postu:
Tisiana-Napisz cos na forum Laughing

Kaniusia-Niektórzy tak robią(np.ja).Kocham psy i są częścią mojego życia,więc poświęcam im dużo czasu.Dzięki internetowi wiem o nich dużo wiecej i przez wymiane zdań na forum dowiaduję się jeszcze więcej Exclamation
Natomiast inni jeśli mają wolną chwile napiszą kilka postów!
Jeśli nie podoba Ci się forum i uważasz je za nudne trudno nikt Cię nie zmusza!
Kaniusia - Sro 04 Lut, 2004 11:39
Temat postu:
Wiesz nie zaglądałam dobrze na te twoje forum i teraz to zrobiłam i zmieniłam zdanie te forum jest SUPERRRR!!!!!!!!!!ZArejestruje się tam sama chciała bym mieć własne forum..
CHOMICZKAAA - Sro 04 Lut, 2004 19:01
Temat postu:
To dobrze,że zmieniłaś zdanie Very Happy Ty jesteś Ada?
Kaniusia - Czw 05 Lut, 2004 19:48
Temat postu:
Nie ja nie jestem Ada ja jestem Karolina chyba ci się coś pokręciło
Shocked
Idda - Czw 05 Lut, 2004 21:53
Temat postu:
Byłam juz na tym forum i mi sie spodobało...i się zarejestrowałam Very Happy
klacz - Czw 05 Lut, 2004 22:34
Temat postu:
A ja rozumiem dobrze CHOMICZKĘ(dobrze mówię?Smile ) ja np. lubię do szaleństwa konie, i forum było by oczywiście....O koniach!!!biggrinbiggrin
CHOMICZKAAA - Pią 06 Lut, 2004 12:49
Temat postu:
Dobrze,ze się zarejestrowałaś Idda!Kanusia zarejestrowała się na forum "Ada"(taki miała nick) i myślałam,że to ty!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group