Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - jakie gry

codi - Sro 21 Sty, 2004 10:33
Temat postu: jakie gry
napiszcie w co najbardziej lubicie grać na konsole Very Happy
Xesquio - Sro 21 Sty, 2004 15:57
Temat postu:
Ja uwielbiam grac w japonskie Rpg na na kazdego typu i mimo iz posiadam konsole psx do gry w jrpg uwywam emulatora poniewaz bywaja momenty gdzie niema save pointu a na przyklad musimy gdzies isc. Pozdro
BigBrad - Sob 05 Cze, 2004 17:37
Temat postu:
Mi sie spodobał HM BTN jest zaiwanista Smile
następnie mam roma Sillent Hill na psx miód giera.
Destruction Derby na psx miód szukam roma Destruction Derby 2 na psx względnie na PS 2 gdyby ktoś miał linka w zanadrzu to prosze o cynk Smile
spontan - Nie 06 Cze, 2004 10:08
Temat postu:
ja cioram we wszystko na moim kochanym xboxie:)
spontan - Nie 13 Cze, 2004 19:51
Temat postu:
batmanie? wypas
Pulkownik Nikt - Nie 13 Cze, 2004 22:20
Temat postu:
Ja uwielbiam wszystkie castlevanie Smile
no moze oprocz harmony of disonance czy jakto sie pisze bo nie podoba mi sie grafika Smile
a circle of the moon miodzio szczegolnie jak sie przejdzie i ma sie haslo na nowa profesje Smile
ale ogolnie ti lubie j rpg szczegolnie takie jak ff greath of fire i inne Smile
spontan - Wto 22 Cze, 2004 10:50
Temat postu:
ff jest super Smile zwłąszcza siódemka, bo pozosteł to jaka kapa, no nie do końca ale nie ma juz tego fajnego klimatu. ja kocham ff7 za materie oraz długo godzinne szkolenie tych materii jak i samych bohaterów. piękne niezpaomniane chwile w milówce z ff7 i z kawą wylaną na podłoge:)

15bucks: juła?
Anonymous - Wto 22 Cze, 2004 21:47
Temat postu:
Silent hill wszystkie. Trójka trochę mniej.
spontan - Sro 23 Cze, 2004 09:40
Temat postu:
nena a jak sie zapatrujesz na nowego silenta?
Anonymous - Sro 23 Cze, 2004 15:36
Temat postu:
Myślę, że albo zrobią drugą trójkę, albo drugą dwójkę, bo w sumie... Nie wiem, nie wierzę, że zrobią coś tak klimatycznego jak jedynka.
ełe piotr - Czw 24 Cze, 2004 08:16
Temat postu:
jedynka byłą niepowtarzalna poniewaz byłą pierwsza grą z takim psychodelicznym klimatem. 4 bedzie raczej w stronę sajens fikszon:) portale czasowe oraz różne uskoki czasoprzestrzenne. ale potwory i tak będą wymaiatały, a klimat pozostanie, taki silentowy.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group