Dzieci OnLine

Zwierzęta - Ogłoszonka-stronka

CHOMICZKAAA - Pią 16 Sty, 2004 20:42
Temat postu: Ogłoszonka-stronka
[url]http://www.dzieci.bci.pl/strony/zwierzaczkow0/ [/url]

Wejdź koniecznie!
[/url]
Gościówa - Sob 17 Sty, 2004 12:29
Temat postu: strona ww
Fajna stronka ;]
Widze że jesteś prawdziwą miłośniczką zwierząt. Zapraszam na moją stronę chodziaż ona nie jest o zwierzętach: [url]http://www.anza5.prv.pl [/url]Smile
Tisiana - Sob 17 Sty, 2004 21:23
Temat postu:
no cóż...CHOMICZKAAA...gratuluję wspaniałej stronki...ja też jestem miłośniczką zwierząt...gdybym wiedziala o niej ... jakoś 3 miesiące temu..to jeden zwierzak nie musiałby może trafić do azylu...no cóż...w każdym razie napewno będę tam gościem...cześtym gościem...narazie na stronke chyba wchodzi jeszcze mało osób...ale i tak jest cool...

a stronka gGosciówy...nie mogę nic powiedzieć...długo mi się łądowała...aż w końcu jej nie było...może to zły adres?...nie wiem...ale napewno jets tak dobra jak chomiczki...no cóż...powodzenia wam życze w dalszym prowadzeniu waszych stronnic...
Gościówa - Nie 18 Sty, 2004 14:29
Temat postu: strona
Tisiana napisał/a:

a stronka gGosciówy...nie mogę nic powiedzieć...długo mi się łądowała...aż w końcu jej nie było...może to zły adres?...nie wiem...ale napewno jets tak dobra jak chomiczki...no cóż...powodzenia wam życze w dalszym prowadzeniu waszych stronnic...

Hmm..mi się otiwrera i to nawet szybko...chodziaz czasem jak chciałam na nią wejsć to sie otwierała sytrona z napisem: nie można zlaeśc strony...ale to żadko...spróbój wejśc może innym razem. Ja mam strone na republice to jest tam ograniczony transfer to może dlatego.
Tisiana - Pon 19 Sty, 2004 08:22
Temat postu:
oł...teraz weszłam bardzo szybko i bez problemów...yeh...łał...twoja stronka jest super...jest wiele rzeczy...do rozrywki...i są gify i tła które ostatnio często potrzebuję...nno i skrypty...nie no jak dla mnie to odlot...i ta sonda...bobma...gratki Gośćiówa...oby tak dalej... Laughing
Gościówa - Pon 19 Sty, 2004 19:18
Tisiana napisał/a:
oł...teraz weszłam bardzo szybko i bez problemów...yeh...łał...twoja stronka jest super...jest wiele rzeczy...do rozrywki...i są gify i tła które ostatnio często potrzebuję...nno i skrypty...nie no jak dla mnie to odlot...i ta sonda...bobma...gratki Gośćiówa...oby tak dalej... Laughing

WOW wielkie dzięki...nie myślałam że ci się tak spodoba...według mnie jest ...hmm...kiepska ale i tak dzięki Smile
CHOMICZKAAA - Pon 19 Sty, 2004 19:57
Temat postu:
Dzięki!
To jest moja pierwsza SAMODZIELNA( Laughing ) stronka,więc nie spodziewałam się,że tylu osobą się spodoba! Gościów to,że napisałaś w dziale "Ogłoszenia" (o tym,zeby było więcej działów) zmobillizowało mnie i już zaczynam prace nad ulepszaniem stronki Very Happy
Wchodźcie na stronke to będzie widac efekty!
Gościówa - Pon 19 Sty, 2004 20:18
CHOMICZKAAA napisał/a:
Dzięki!
Gościów to,że napisałaś w dziale "Ogłoszenia" (o tym,zeby było więcej działów) zmobillizowało mnie i już zaczynam prace nad ulepszaniem stronki Very Happy
Wchodźcie na stronke to będzie widac efekty!

fajnie, że w czymś pomogłam Smile
Ale jak narazie...na pierwszą SAMODZIELNĄ stronke twoja jest naprawdę dobra i może być jeszce lepsza!!! Smile
CHOMICZKAAA - Wto 20 Sty, 2004 17:22
Temat postu:
Dzięki!Twoja stronka jest poprostu super!Odpisz na moje PW!
CHOMICZKAAA - Czw 22 Sty, 2004 19:02
Temat postu:
Gotwe!
Dodałam 3 działy (w tym forum),zmieniłam logo(na Gif) i wszędzie powklejałam GIFy!Teraz stronka jest ładniejsza!

Wejdźcie na stronke i napiszcie czego tam brakuje(jakich działów itd.)!Możecie napisać tutaj bądź na moją skrzynke :chomiczkaaa@dzieci.org.pl
Gościówa - Pią 23 Sty, 2004 10:41
Temat postu: stronka chomiczki
Teraz jest troche bardziej rozbudowana ...fajnie że dodałaś forum i ładny jest ten gif pieska na stronie głownej. Jak wpadniesz jeszcze na jakies pomysły to sobie dodawak co jakis czas tam nowe rzeczy. tak jak ja...nie wiem czy kiedys skoncze robic moja stronke hehe jak wpadne na jakis pomysl to dodoaje cos nowego i to jest wlasnie fajne ze jest ona ciągle rozbudowana. Mozesz zalozyc jakis klub ...zreszta masz juz klub Smile Umiesc tylko inforamcje o nim na swojej stronie...podaj email na ktory maja sie zgłaszac...hmm...nie wiem co jeszce ... mozesz zrobic galerie zdjec psów z możliwościa oceniania ich np. od 1-10 i zobaczysz wtedy jaki piesek sie najbardziej ludziom pododa. A przedewszystkim dodaj stronke do wyszukiwarek lub katalogów wtedy odsownisz ją swiatu....takto skąd maja wiedziec o jej istnieniu? pozdrawiam!
CHOMICZKAAA - Pią 23 Sty, 2004 17:32
Temat postu:
Jak chodzi o wyszukiwarki to dodałam do INTERI(jak dla onetu ma zadługą nazwe),WP,a teraz szukam innych serwisów gdzie mogłabym wklejć jakąś reklame!Moze znasz jakąś?
Gościówa - Pią 23 Sty, 2004 18:18
CHOMICZKAAA:
popatrz kto oferuje wymiane bannerów lub linków...takie strony możesz znaleśc w wyszukiwarkach, wystarczy wpisać: wymiana linków, bądź bannerów. Na tych dwóch stronach: http://www.dorcia.obywatel.pl/ i http://www.marilynmonroe.prv.pl/ znajduje się mój link...twój też napewno przyjmą tylko napisz do nich na email. Właścicielka obu stron jest ta sama...ale jak mówiłam wiele jest osób co z chęcią wymieni się likami...nie znam adresów bo nie szukałam, ale sa napewno. NA onecie i wp.pl oprucz wyszukiwarek istnieje katalog stron www...tam tez mozesz dodac swój adres.
CHOMICZKAAA - Pon 26 Sty, 2004 18:23
Temat postu:
Do katalogów dodałam wcześniej!Okej z resztą spróbuje!!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group