Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - co sie z nim stalo ?
Anonymous - Wto 17 Gru, 2002 17:06
Temat postu: co sie z nim stalo ?
czesc mam pewien problem z chlopakiem
poznalam go gdy bylam mala dziewczynka . przeprowadzilam sie do nowego domu jeszcze przed I kl. on mieszka 2 domy dalej wiec szybko go poznalam . pozniej bylizmy przyjaciulmi i na koniec jestesmy para.
ale on sie zmienil :
wszystkie slowa kojazy z sexem
na lekcjach chistori gdy rozmawiamy o kobietach lub boginiach on pyta : czy ona byla ladna?
wyglupia sie
i co najgorsza przy kolegach zgrywa "porywczego" - łapie mnie za plecy i chce sie ze mna calowac
rzaden inny chlopak nie robi tak z dziewczyna
moze to dlatego ze jest starszy? (jest z lutego a ja z wrzesnia)
czy to normalne
co sie z nim dzieje
Anonymous - Sro 18 Gru, 2002 18:13
Temat postu: hej
Droga 11 . Myślę , że twój chłopak po prostu zaczął dojrzewać . Tak to już jest , że dziewczyny dojrzewajac zachowują się inaczej niż chłopcy . Ja mam 14 lat i jest jeszcze w mojej klasie kilku chłopców , którzy od niedawna dojrzewają i zachowują się podobnie : gadają i myślą tylko o seksie , łapią dziewczyny z tyłki i chwala się z iloma dziewczynami się już całowali ( z języczkiem ) . A co do wieku to jest to różnica kilku miesięcy więc nie amsz się czym martwić . Po prostu chłopcy dojrzewają później niż dziewczyny ( chyba mamy lepiej , prawda ?
Pozdrawiam cie bardzo serdecznie i nie martw się . Musisz uzbroić się w cierpliwość
deg - Sro 18 Gru, 2002 19:25
Temat postu:
Cześć!
Dobrze jest mieć chłopaka, którego znasz od dawna,tym bardziej...
... że on jest w Tobie też zakochany.
Jego zachowanie właśnie o tym świadczy. Usiłuje Ci zaimponować i pokazać jak bardzo jest dojrzały. Niestety, nie zdaje sobie sprawy, że dojrzałość dla Ciebie, to całkiem coś innego. Chłopcy później dojrzewają psychicznie i później rozumieją, jak bardzo się wygłupiali
. Możesz mu jednak troszkę pomóc - powiedz mu, że nie odpowiada Ci jego zachowanie i wolałabyś gdyby okazał Ci więcej czułości i zrozumienia. Nie gwarantuję powodzenia, bo on widzi świat zupełnie inaczej niż Ty, jednak zawsze warto spróbować
. Musisz być bardzo delikatna, kiedy zwracasz mu uwagę, ponieważ dla wielu chłopaków do obelga, gdy dziewczyna dyktuje mu jak ma się zachować. Dlatego niech działa Twoja kobieca intuicja i wyczucie sytuacji. Powodzenia!
Gwiazdka - Czw 10 Kwi, 2003 19:49
Temat postu: tO nic takiego!!
Hejka
Moim zdaniem chłopak dorasta, to nic dziwnego w tym co robi (faceci tacy są). Jeżeli jednak dokicz ci i poniża przed kolegami to znaczy że jest z tobą tylko dlatego (jeżeli jesteś ładna) żeby pochwalić sie kolegą że ma taką super dziewczynę. Jeżeli mówisz mu że jego zachowanie cie denerwuje, a on nie przestaje to ja na twoim miejscu rozstałabym się z nim na jakiś czas i przemyślała wszystko na spokojne. Jeżeli on daży cię jakimś szczególnym uczuciem to z pewnościa cię zrozumie
SŁONECZKO - Sob 12 Kwi, 2003 19:18
Temat postu: .......
CHŁOPAK DORASTA!!! ALE JESLI NIE CHCESZ ABY TAK ROBIL POWIEDZ MU ZE TO CIE DRAZNI
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group