Manga & Anime - jpf Eregoth - Pon 12 Sty, 2004 00:05 Temat postu: jpf
23 lutego jpf ma wydawac nowa mange. Jest to hellsing
widze ze nie ma co znow kasy nie bedzie na piwko codi - Pon 12 Sty, 2004 19:44 Temat postu:
jam wydam kazdy grosz rzeby przeczytać to co wydało jpf
oni wydają najlepszą mange mojim zdaniem Eregoth - Pon 12 Sty, 2004 21:23 Temat postu:
jpf masz jeszcze takie zapowiedzi na ten rok:
-12 styczen Neon Genesis Evangelion
-16 luty Vampire Princess Miyu
-1 marca kolekcjonerskie wydanie Legend of Lemnar
a na czerwiec zapowiedziano DNAngel Xesquio - Wto 13 Sty, 2004 01:04 Temat postu:
Hmm no no manga hellsinga.. to moze byc coś... a co do tego piwka eregoth to niepij w tym wieku bo bedziesz mial na starosc problemy ;] <ściema> Pozdro.. Eregoth - Wto 13 Sty, 2004 14:50 Temat postu:
no dobrz przezuce sie na karmi Xesquio - Czw 15 Sty, 2004 18:47 Temat postu:
Eregoth napisał/a:
no dobrz przezuce sie na karmi
Tego tez ci odradzam osobiscie to niepilem tego ale slyszalem ze niezbyt to dobre jest ;] panienka_wierzba - Czw 15 Sty, 2004 19:37 Temat postu:
fuuuuuuuuuu jak mi qmpela dała karmi to myslałam że sie pożygam, pycha sa calsberg i gingers, boje ulubione, i jeszcze żywiec jest niezły Eregoth - Pią 16 Sty, 2004 20:53 Temat postu:
nie no cza przestac pic:) wiosna sie zbilaza i znow bede smigac na mojej deseczce panienka_wierzba - Sob 17 Sty, 2004 19:31 Temat postu:
no, a ja będę musiała sobie na rowerku pośmigać i uformowac na nowo mięśnie, bo jak to się pokazaćna basenie z wystającym brzuszkiem, ale przez zime codziennie rano i wieczorem robiłam 50 przysiadów, 50 brzuszków i pare pompek więc nie jest ze mna aż tak xle Xesquio - Nie 18 Sty, 2004 20:10 Temat postu:
Eee panna_wierzba ten post niejest chyba na temat jaki zostal tu poruszony chociaz sam zrobilem blad ze postawilem tego posta ale powinien zostac usunietym przez moderatora.
P.S. prosze o usuniecie rownierz mojego posta. Pozdro