Dzieci OnLine

Zwierzęta - MYSZOSKOCZEK

MEFIU - Sro 07 Sty, 2004 22:02
Temat postu: MYSZOSKOCZEK
MAM PROBLEM Z MOIM MYSZOSKOCZKIEM NIEDAWNO MNIE UGRYZŁA I BOJĘ SIĘ Z NIĄ BAWIĆ POMUŻCIE Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Tisiana - Czw 08 Sty, 2004 08:02
Temat postu:
no cóż...jest to twój myszoskoczek więc nie możesz się go bać...mój chomik już mnie wiele razy ugryzł...i nie boję się bo jak musi to niech sobie tam gryzie...nie martw się...zacznij normalnie go brać i bawić się z nim...ugryzł Cię bo może go źle wzięłaś z klastki albo jakąś inną krzywdę która go zabolała...i w swojej obronie ugryzł Cię...on ma jeszcze malutkie ząbki(takie jak mój chomiczek albo mniejsze)więc ugryzienie też Cię nie będzie boleć...przyzwyczaisz się...
Gościówa - Czw 08 Sty, 2004 19:05
Temat postu: chomik
Tisiana napisał/a:
no cóż...jest to twój myszoskoczek więc nie możesz się go bać...mój chomik już mnie wiele razy ugryzł...i nie boję się bo jak musi to niech sobie tam gryzie...nie martw się...zacznij normalnie go brać i bawić się z nim...ugryzł Cię bo może go źle wzięłaś z klastki albo jakąś inną krzywdę która go zabolała...i w swojej obronie ugryzł Cię...on ma jeszcze malutkie ząbki(takie jak mój chomiczek albo mniejsze)więc ugryzienie też Cię nie będzie boleć...przyzwyczaisz się...

Zgadzam się. Może wziąles go w nieodpowiedni sposób. Scisnąłeś lub coś takiegho i to go zabolało i chciał się bronić. Nie bój sie go. Bierz go delikatnietop nic nie powinien ci zrobić.
MEFIU - Czw 08 Sty, 2004 23:05
Temat postu: TO JA.
I W TYM JEST PROBLEM JA JĄ NIE WZIOŁEM DO RĄG JA TYLKO DAŁEM ŻEBY SIĘ OSWOJIŁA Z MOJIM ZAPACHEM NAJPIERW ZACZEŁA LETKO FRYŚĆ MO JE PELCE ŻE NIC NIE CZUŁEM ALE POTWM MIE TAK MOCNO UGRYŻŁA W KCIUK A JA WYJOŁEM RĘKĘ ODRUCHOWO Z KLADKI A ONA DALEJ CZYMAÓA PO CHWILI PUŚCIŁA AŻ SIĘ SKAPLA ŻE NIE CZUJE GRUNTU POD NOGAMI .
NIC JEJ NIIE ZROBIŁEM ANI JEJ NIE DOTKŁEM A ONA MNIE UGRYŻŁA POMOCY Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Gościówa - Sob 10 Sty, 2004 12:41
Temat postu: Re: TO JA.
MEFIU napisał/a:
I W TYM JEST PROBLEM JA JĄ NIE WZIOŁEM DO RĄG JA TYLKO DAŁEM ŻEBY SIĘ OSWOJIŁA Z MOJIM ZAPACHEM NAJPIERW ZACZEŁA LETKO FRYŚĆ MO JE PELCE ŻE NIC NIE CZUŁEM ALE POTWM MIE TAK MOCNO UGRYŻŁA W KCIUK A JA WYJOŁEM RĘKĘ ODRUCHOWO Z KLADKI A ONA DALEJ CZYMAÓA PO CHWILI PUŚCIŁA AŻ SIĘ SKAPLA ŻE NIE CZUJE GRUNTU POD NOGAMI .
NIC JEJ NIIE ZROBIŁEM ANI JEJ NIE DOTKŁEM A ONA MNIE UGRYŻŁA POMOCY

Zwierzęta jak już mówiłam nie są takie mądrre jak ludzie!! Nie ważne czy go brałeś na ręce czy nie...skoro cioę ugryzł musiałeś wystawić rękę do niego...mówiłeś że chciałeś żeby się oswoił z twoim zapachem...to ty go masz od niedawna?? ( tak wnioskuje) Jeszcze cię nie zna i mógł się wystraszyć....chciał się bronić...nie wiedział że źle robi
MEFIU - Nie 11 Sty, 2004 23:17
Temat postu:
JAK DŁUG MUSI SIĘ OSWAJAĆ MAM GO JUŻ 2 MIEŚĄCE CHYBA SIĘ JUŻ PRZYZWYCZAJIŁ TAK MYŚLĘ.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group