Dzieci OnLine

O Forum - Za wolno

Nyszka - Nie 04 Sty, 2004 16:53
Temat postu: Za wolno
Forum się za wolno otwiera,myślałam,że może by jakieś zmiany wprowadzić,które by pomogły?
Anonymous - Nie 04 Sty, 2004 17:28
Temat postu: Re: Za wolno
Nyszka napisał/a:
Forum się za wolno otwiera,myślałam,że może by jakieś zmiany wprowadzić,które by pomogły?

Szybkość ładowania się fora zależy między innymi od szybkości łącza, które posiadasz w swoim domu. U mnie np. forum ładuje się koszmarnie wolno, ale jak pójdę do kafejki internetowej jest o wiele lepiej Smile
Mała - Nie 04 Sty, 2004 19:30
Temat postu:
ja mam neo, a łazi wolno jak cholera:(
mroweczka - Nie 04 Sty, 2004 20:58
Temat postu:
Mała napisał/a:
ja mam neo, a łazi wolno jak cholera:(

To bardzo interesujące... Very Happy ja sie nie skarze, że wolno chodzi jest w sam raz a w ogóle przyzwyczaiłam już sie chodzi prawie tak samo jak inne stronki.
rodzynka - Sro 07 Sty, 2004 11:13
Temat postu: rodzynka
ejjj no rzeczywiście mam ten sam problem! i nie jest to spowodowane szybkościa połączenia z internetem bo ja mam stałe łącze: Neostradę i wszystkie inne strony działaja mi bardzo szyybko a tutaj niestety musze troche poczekac..... no ale nie jest az tak źle
Iśka - Sro 07 Sty, 2004 20:07
Temat postu:
Hmm... dziwne... ja nie czekam wcale Wink

A tak zupełnie z innej beczki, Agi często nie ma na forum, nie ? Very Happy Aga !? Gdzie się podziewas !? Very Happy
MeGi111 - Sro 07 Sty, 2004 23:17
Temat postu:
wiem, że to zależy od łącza i wogóle, ale mnie się wydaje, że ładuje się wolniej niż przedtem... Sad
Nyszka - Sob 17 Sty, 2004 17:57
Temat postu:
Własnie,że to nie jest problem łącza tylko samo forum jest takie wolne...
Ja mam stałe ółązce i dosyc szybkie...
szybko otwieraja mi się inne strony,a forum nie
Anonymous - Wto 03 Lut, 2004 20:15
Temat postu:
Mi też wolno choodzi Sad i wem że czasem to jest sprawa nadmiaru postów, a więc może by się dało jakoś usunąć tematy zablokowane i te stare... bez ubytku na liczniku piszących, a więc może to by przyspieszyło
deg - Pią 06 Lut, 2004 00:07
Temat postu:
Forum ma założony limit przepustowości. Ten limit kilkukrotnie przekracza przepustowość łącz większości z Was. Problem w tym, że limit ten obowiązuje całą stronę "dzieci.best.pl". Z tej strony korzysta naprawdę wiele osób. Czasami nawet ok 40 osób naraz. Część z tych osób uruchamia programy do ściągania całości strony - chcą mieć jej kopię na dysku. Całość serwisu to obecnie około 600 MB. Wystarczy, że dwie, trzy osoby naraz uruchomią takie ściąganie i całe forum pada.

LUDZISKA! NIE ŚCIĄGAJCIE CAŁEGO SERWISU DZIECI.BEST.PL!!!
Gościówa - Pon 09 Lut, 2004 18:37
Temat postu: za wolno
Nie wiem czy by to co kolwiek polepszyło ale proponuję pousuwać trochę starych postów których dawno juz nikt nie czyta,. Zwłaszcza w trudnych pytaniach jest ich dużo bo posty zawieraja kilka stron.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group