Dzieci OnLine
O Forum - podziękowania za range
Kinga - Pon 29 Gru, 2003 20:38
Temat postu: podziękowania za range
Cze
Dziękuję bardzo
za przyznanie mi rangi Dobra Rada
naprawde czuję się zaszczycona
mroweczka - Pon 29 Gru, 2003 21:11
Temat postu:
No ja też chciałam podziękować
Szczerze jak Deg powiedziałeś,że byłam w tym tygodniu rewelacyjna, to ja myślałam,ze nie popisałąm się wtedy
To chyba znaczy,że mnie doceniacie
Dzięki...Czuję sie zaszczycona...
Tisiana - Wto 30 Gru, 2003 09:54
Temat postu:
Ja tej rangi nie mam...ale będę się cieszyć razem z wami
ja jeszcze na nią nie zasłużyłam...ale poczekam cierpliwie będę ładnie postować a może mi się uda...wy na nią zasłużyłyście...mróweczki czytałam mnustwo postów...i są one bardzo mądre, długie itp...KIngi czytałam tylko jeden(chyba więcej ale nie pamiętam/skleroza/)i też był długi i bardzo mądry...gratulacje...
może ja też kiedyś zasłuże...
Idda - Wto 30 Gru, 2003 12:46
Temat postu:
Też się będę cieszyć razem z Wami
I tak samo ,jak moja poprzedniczka-mam nadzieję,że kiedyś sobie zasłużę na "dobrą Radę"
.Mroweczko-wiele razy mi starałaś się pomóc mi i to z dużym skutkiem,dlatego gratulacje!
(Dla Kingi również
)
Gościówa - Wto 30 Gru, 2003 13:27
Temat postu: dobra rada
Co prawda w tym tygodniu jej nie dostałam ale w poprzednich miałam kilka razy pod rząd za STRASZNIE dziękuję Degowi ;]
I Gratulacje pozostałym osobom które miały bądź mają ta range!
panienka_wierzba - Wto 30 Gru, 2003 15:32
Temat postu:
ja też bardozo chciałąbym podziekowac za przyznanie mi owej rangi, ucieszyłam się, jednak nie jestem pewna czy na nią zasłużyłam, jeżlei jednak wy tak sądzicie, ale jednak bardoz bardzo dziękuje
deg - Nie 04 Sty, 2004 01:50
Temat postu:
Za rangę nie dziękujcie mnie, tylko... sobie.
To Wy na nią pracujecie swoimi postami.
Tresh - Nie 04 Sty, 2004 09:25
Temat postu:
Ja również bardzo chciałam podziękować!
Szczerze mówiąc za pierwszym razem gdy spojrzałam to doznałam SZOKU! Serio! Nie sądziłam nigdy ze kiedykolwiek uda mi sie zasłużyć na wyróżnienie
Dziekuje bardzo
mroweczka - Pon 12 Sty, 2004 21:51
Temat postu:
No..Co tu duzo mówić...
STRASZNIE jeszczeraz dziekuje za Rangę i za to,ze prawie zawsze ja dostaję(z miłym komentarzykiem
). A Wy dziewczyny wcale nie jesteście gorsze ode mnie! Według mnie wszystkie bardziej ode mnie pomgacie: Tresh, Gościówa,Iśka,Wierzba,Idda...Jesteście super!
P.S.Jeszcze raz dzieki Ci Deg!
(a sorry dzieki mrówa
)
Pulkownik Nikt - Pon 26 Sty, 2004 05:43
Temat postu:
No.. ja tez bym chcial podziekowac
Sam zreszta sie az zdziwilem bo nie myslalem ze sie cos wydazy co by moglo swiadczyc o tym ze dostane Dobra Rade
Oczywiscie sie bardzo ciesze ze moglem pomoc kilku osobom i one docenily to ze im pomoglem ( sam nie wiem jak ten system dziala
)
Pozdrawiam i dziekuje
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group