Dzieci OnLine

O Forum - podziękowania za range

Kinga - Pon 29 Gru, 2003 20:38
Temat postu: podziękowania za range
Cze
Dziękuję bardzo Wink za przyznanie mi rangi Dobra Rada
naprawde czuję się zaszczycona
mroweczka - Pon 29 Gru, 2003 21:11
Temat postu:
No ja też chciałam podziękować Very Happy Szczerze jak Deg powiedziałeś,że byłam w tym tygodniu rewelacyjna, to ja myślałam,ze nie popisałąm się wtedy Laughing To chyba znaczy,że mnie doceniacie Wink Dzięki...Czuję sie zaszczycona... Laughing
Tisiana - Wto 30 Gru, 2003 09:54
Temat postu:
Ja tej rangi nie mam...ale będę się cieszyć razem z wami Wink ja jeszcze na nią nie zasłużyłam...ale poczekam cierpliwie będę ładnie postować a może mi się uda...wy na nią zasłużyłyście...mróweczki czytałam mnustwo postów...i są one bardzo mądre, długie itp...KIngi czytałam tylko jeden(chyba więcej ale nie pamiętam/skleroza/)i też był długi i bardzo mądry...gratulacje...
może ja też kiedyś zasłuże... Shocked
Idda - Wto 30 Gru, 2003 12:46
Temat postu:
Też się będę cieszyć razem z Wami Very Happy I tak samo ,jak moja poprzedniczka-mam nadzieję,że kiedyś sobie zasłużę na "dobrą Radę" Very Happy .Mroweczko-wiele razy mi starałaś się pomóc mi i to z dużym skutkiem,dlatego gratulacje!biggrin(Dla Kingi również Smile )
Gościówa - Wto 30 Gru, 2003 13:27
Temat postu: dobra rada
Co prawda w tym tygodniu jej nie dostałam ale w poprzednich miałam kilka razy pod rząd za STRASZNIE dziękuję Degowi ;]
I Gratulacje pozostałym osobom które miały bądź mają ta range!
panienka_wierzba - Wto 30 Gru, 2003 15:32
Temat postu:
ja też bardozo chciałąbym podziekowac za przyznanie mi owej rangi, ucieszyłam się, jednak nie jestem pewna czy na nią zasłużyłam, jeżlei jednak wy tak sądzicie, ale jednak bardoz bardzo dziękuje
deg - Nie 04 Sty, 2004 01:50
Temat postu:
Za rangę nie dziękujcie mnie, tylko... sobie.
To Wy na nią pracujecie swoimi postami.
Tresh - Nie 04 Sty, 2004 09:25
Temat postu:
Ja również bardzo chciałam podziękować!
Szczerze mówiąc za pierwszym razem gdy spojrzałam to doznałam SZOKU! Serio! Nie sądziłam nigdy ze kiedykolwiek uda mi sie zasłużyć na wyróżnienie Smile Dziekuje bardzo Exclamation Wink
mroweczka - Pon 12 Sty, 2004 21:51
Temat postu:
No..Co tu duzo mówić... Very Happy
STRASZNIE jeszczeraz dziekuje za Rangę i za to,ze prawie zawsze ja dostaję(z miłym komentarzykiem Wink ). A Wy dziewczyny wcale nie jesteście gorsze ode mnie! Według mnie wszystkie bardziej ode mnie pomgacie: Tresh, Gościówa,Iśka,Wierzba,Idda...Jesteście super!
P.S.Jeszcze raz dzieki Ci Deg! Wink (a sorry dzieki mrówa Very Happy )
Pulkownik Nikt - Pon 26 Sty, 2004 05:43
Temat postu:
No.. ja tez bym chcial podziekowac Smile
Sam zreszta sie az zdziwilem bo nie myslalem ze sie cos wydazy co by moglo swiadczyc o tym ze dostane Dobra Rade Smile
Oczywiscie sie bardzo ciesze ze moglem pomoc kilku osobom i one docenily to ze im pomoglem ( sam nie wiem jak ten system dziala Razz )

Pozdrawiam i dziekuje Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group