Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - www.mkhomepage.prv.pl

Anonymous - Nie 28 Gru, 2003 19:36
Temat postu: www.mkhomepage.prv.pl
Zapraszam wszystkich na moją stronę: www.mkhomepage.prv.pl.
Dzisiaj dokonałem modernizacji, więc chciałbym zobaczyć jak oceniają ją inni...
Tisiana - Pon 29 Gru, 2003 10:08
Temat postu:
WEdług mnei stronka jest fajna...ale jest na niej troszke za mało rzeczy...może coś byś dołożył?Nie wiem to twoja stronnica...ale ogólem jest ok...na tej sondzie co amsz na stronke dałam na 5...uważam że stronka jest na 5...
Gościówa - Pon 29 Gru, 2003 13:09
Temat postu: stronka
Według mnie na steonce może i mało rzeczy ale bardzo mi się podoba...każdy szczegół jest dopracowany i super szablon. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na moją stronke która jest znacznie gorsza ale możesz wpaść: http://www.anza5.prv.pl
Anonymous - Pon 29 Gru, 2003 20:35
Temat postu: Re: stronka
Gościówa napisał/a:
Według mnie na steonce może i mało rzeczy ale bardzo mi się podoba...każdy szczegół jest dopracowany i super szablon. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na moją stronke która jest znacznie gorsza ale możesz wpaść: http://www.anza5.prv.pl

Dzięki za tak miłą opinię :-)
Napisałaś, że moja strona ma "super szablon".
Grafikę do strony robiłem sam, więc nie korzystałem z gotowego szablonu (nigdy nie korzystam) :-)
Twoja strona nie jest zła :-) Możesz na niej umieścić mój program - Terminarz Ucznia 3.0 ? (odpowiedz na mój e-mail (jest na mojej stronie))
Gościówa - Wto 30 Gru, 2003 15:28
Temat postu: Re: stronka
LinMan napisał/a:

Dzięki za tak miłą opinię :-)
Napisałaś, że moja strona ma "super szablon".
Grafikę do strony robiłem sam, więc nie korzystałem z gotowego szablonu (nigdy nie korzystam) :-)
Twoja strona nie jest zła :-) Możesz na niej umieścić mój program - Terminarz Ucznia 3.0 ? (odpowiedz na mój e-mail (jest na mojej stronie))

Z tym szablonem to wiem...poprostu tak to nazwałam bo nie wiedziałam jak...przecież wiadomomo że szablon można zrobic samemu...nie napisałam że wziąłes gotowy...ja równiez nie korzystam z gotowych szablonów. Twój program umieszcze w dziale Przydatne Programy. Napisze Ci jeszce o tym na email tak jak prosiłes. Ten Terminarz ucznia jest bardzo fajny i rzeczywiście przydatny tylko szkoda że w tym miejscu gdzie są przedmioty zrobiłeś tak mało miejsc - chyba 8...a ja mam przedmiotów 15 Neutral Pozdrawiam! Smile
Kamix - Nie 04 Sty, 2004 10:15
Temat postu:
No wlasnie... ale w progsach juz terminarz jest :-) hyba ze jakas nowsza wersja Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group