Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - Pomużcie!!

Kaniusia - Nie 28 Gru, 2003 14:12
Temat postu: Pomużcie!!
Pomużcie! Chcem sobie ztwożyć stronę www. ale nie potrafię pomużcie mi!!! Powwiedzcie jeśli wiecie!
mroweczka - Nie 28 Gru, 2003 16:47
Temat postu:
Widzisz! Mówiłam,że Ci się nie uda! To nie jest takie proste jak sie wydaje! I nikt Ci nie wytłumaczy jak sie robi stronki bo tego...nie da sie wytłumaczyc!
Kaniusia - Nie 28 Gru, 2003 18:50
Temat postu:
Słuchaj mroweczka dlaczego ty zawsze krytukujesz moje posty!!A z tą stroną to mi zostało tylko wybrać szablon i potem się wszystko pomieszało
więc prosze innych o pomoc a wogule ToJa założyła stronę na kturej teraz jesteśmy a jeśli uważasz że się nieda to zobacz na www.wp.pl i jak masz tam konto to tylko się zaloguj a obok twojej poczty będziesz miała napis "na skruty"a podnim kilka npisów dalej moja strona www.Potem wybierasz dodaj stronę czy jakoś tak i wybierasz se. Mad
Gościówa - Nie 28 Gru, 2003 21:51
Temat postu: www
Do KAsiuni:
Wiesz w pwnym sensie zgadzam się z poprzedniczką bo jak zrobić stronę www nie da się wytłumaczyć...trzeba znac język html co w przypadku bloga nie jest konieczne...więc może na początek pomyśl o blogu??
A jeśli już koniecznie chceż stronę ww to jeśli nie znasz html-a to ściągnijj sobie jakiś dobry, polski program do robienia stron gdzie masz gotowe opcje typu: wstaw obrazek i po naciśnięciu wklejane sa gotowe już kody html. Jesli chcez możesz znaleśc jakiś szablon w internecie ale polecam zrobienie własnego bo szablony wg. mnie bardziej pasują do blogów. NAjpierw zrób stronke na serwerze i do kopiowania plików najbradziej przydałby ci się total commander...jak juzstronka troche bedzie gotowa to sobie wybierasz serwer np. republika.pl i tak zakładasz stronke na darmowe konto.
DaQ91 - Wto 13 Sty, 2004 17:38
Temat postu:
pisz na daq91@autograf.pl
pomoge w miare swoich możliwości
daq

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group