Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - Mój strona www

Michał - Nie 28 Gru, 2003 12:43
Temat postu: Mój strona www
włsnie zaczynam robić swoja stronkę www,na razie to nic wielkiego muszę nad nią dużo jeszcze popracować http://wojdon.w.interia.pl Very Happy Very Happy Very Happy
Gościówa - Nie 28 Gru, 2003 21:44
Temat postu: strona ww
No widze, że początki już są biggrin
Życzę miłego i udanego prowadzenia strony i zapraszam do siebie ale tez narazie nie jest tam za wiele bo strona ma dopiero dwa tygodnie: http://www.anza5.prv.pl
Michał - Pon 29 Gru, 2003 19:52
Temat postu:
dzieki ładna
Tisiana - Wto 30 Gru, 2003 09:43
Temat postu:
Początki są bardzo dobre na tej stronnicy...podoba mi się...narazie nei jest na niej zbyt dużo...ale wygląda ciekawie...powodzenia w dalszym prowadzeniu stronki i wielu sekcesów z nią...
Gosciówa....twoja stronnica jest super...jest wszystko czego potrzeba...nic dodać nic ująć...
Gościówa - Wto 30 Gru, 2003 15:23
Temat postu: strona ww
Tisiana napisał/a:
Gosciówa....twoja stronnica jest super...jest wszystko czego potrzeba...nic dodać nic ująć...

Dzięki WIELKIE.
Według mnie ta strona jest narazie kiepska, ale miło słyszeć ży ktoś sądzi inaczej. ;] Razz
Kamix - Nie 04 Sty, 2004 10:19
Temat postu:
Nie jest najgorsza :-). Wink ale napisy powinny byc ciemniejsze i tlo troszenki razi w oczka Very Happy ale skrypt sniegu ci sie udal Laughing
Michał - Wto 13 Sty, 2004 16:17
Temat postu:
Tisiana napisał/a:
Początki są bardzo dobre na tej stronnicy...podoba mi się...narazie nei jest na niej zbyt dużo...ale wygląda ciekawie...powodzenia w dalszym prowadzeniu stronki i wielu sekcesów z nią...
a ty masz zdjęcia
Gościówa - Sro 14 Sty, 2004 15:36
Temat postu: strona
Michał napisał/a:
Tisiana napisał/a:
a ty masz zdjęcia

Kto? Ja czy Tisiana?
Michał - Sro 14 Sty, 2004 18:53
Temat postu: Re: strona
Gościówa napisał/a:
Michał napisał/a:
Tisiana napisał/a:
a ty masz zdjęcia

Kto? Ja czy Tisiana?
Gościówa nie Tisiana tu tak masz zdjecia
DaQ91 - Sro 14 Sty, 2004 20:35
Temat postu:
bez sensu i jeszcze za długo sie ładuje
Gościówa - Czw 15 Sty, 2004 17:25
Temat postu: strona
DaQ91 napisał/a:
bez sensu i jeszcze za długo sie ładuje

Bez przesady. Jestem ciekawa jaką stronę ty byś zrobił. Każdy zaczyna od początków a u niego początki są akurat bardzo dobre- właśnie od takich rzeczy każdy zaczyna. I taka jest prawda.
Do michała: nie bardzo rozumiem twój post ale u mnie nie ma zdjęć...u mnie są tylko gify, linie, tła pomocne w prowadzeniu blogów i stron, żeby webmasterzy mogkli je sobie wziąść. Tisianie pewnie chodziło o to że za mało rozbudowaną masz stronę. tzn: kilka napisów, jedno zdjęcie itp. Powinieneś zrobić menu z odnośnikami typu: księga, linki i inne tego typu co wy,myślisz. Strona wtedy będzie ciekawsza, ale początki jak już mówiłam dobre.
adam(o)_1991 - Pon 29 Lis, 2004 12:34
Temat postu: Re: strona ww
Gościówa napisał/a:
Życzę miłego i udanego prowadzenia strony i zapraszam do siebie ale tez narazie nie jest tam za wiele bo strona ma dopiero dwa tygodnie: http://www.anza5.prv.pl

niechce być nie miły...ale stronka jest do kitu.Ten Layout to takie kolory niedobrane,spróbuj manipulować kolorami np. szary+czarny+biały lub fioletowy+niebieski
wiesz o co chodzi...
nie podam. - Pon 29 Lis, 2004 13:03
Temat postu: Re: strona ww
adam(o)_1991 napisał/a:
Gościówa napisał/a:

niechce być nie miły...ale stronka jest do kitu.Ten Layout to takie kolory niedobrane,spróbuj manipulować kolorami np. szary+czarny+biały lub fioletowy+niebieski
wiesz o co chodzi...

Też tak sądze
Elun - Pon 29 Lis, 2004 15:34
Temat postu:
a mi sie w ogole ta strona nie otwiera, tylko interia

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group