Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Czy chcesz aby powstało forum o sztuce?

Anonymous - Nie 14 Gru, 2003 19:33
Temat postu: Czy chcesz aby powstało forum o sztuce?
Rozmówiłam się na ten temat z ToJą, ale w końcu nieodpowiedziała mi na pytanie, kto ma takową sondę zrobić, a od tego czasu minęło sporo, więc robie ją ja biggrin (jakby coś nie w porządku, ToJa, to mów).

Otórz mam pomysł, aby zrobić podforum o sztuce, gdzie moglibyśmy zamieszczać swoje prace, prosić o ocenę i wymieniać się technikami. Czas sondy: 31 dni.
only_girl_12 - Pią 26 Gru, 2003 01:19
Temat postu:
No sie wie , ze chcemy ... to znaczy nie wszyscy ale większosc Wink Interesuje się sztuką i bedzie spoko jak bedzie o tym forum Smile
Tisiana - Pią 26 Gru, 2003 12:22
Temat postu:
chyba by mogło powstać takie...według mnie...to wklejanie swoich prac...a potem ich ocenianie przez innych...to coś fajnego...jak pani od plastyki nei dostrzega naszego talentu...to może tutaj ktoś go dostrzeże...zagłosowałam na TAK
Iśka - Nie 04 Sty, 2004 00:26
Temat postu:
Ja też zagłosowałam na Tak, ale myślę, że jak będziemy wklejać prace to to zawali całe forum... najwyżej adresy URL ... Myślę, że zanim takie forum powstanie musimy to przemyśleć Wink Very Happy

P.S. A jak powstanie, to zgłaszam się do pomocy w moderowaniu Mr. Green ... chyba, że moderator (albo Aga) nie będzie chciał Very Happy
Gościówa - Sob 17 Sty, 2004 12:30
Temat postu: sztuka
Troche sie spóźniłam bo ankieta już zakończona ale ja jestem na TAk
Interesuję się sztuką i super by było gdyby takie forum się pojawiło Smile (zrymowało mi się Razz) Ale jeśłi go nie będzie to oczywiście nic się nie stanie Smile
Elly - Sro 22 Gru, 2004 21:54
Temat postu:
Szperacz2 po co odgrzebujesz takie stare tematy ?? jak bym mogła to bym ci ostrzeżenie dała Evil or Very Mad Exclamation
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 22:55
Temat postu:
Elly nie zwracaj na niego uwagi, bo to go prowokuje, a ostrzeżenie już dostał.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group