Dzieci OnLine
O Forum - ToJa NIE ZAMYKAJ NAM FORUM!!!
deg - Pon 08 Gru, 2003 22:27
Temat postu: ToJa NIE ZAMYKAJ NAM FORUM!!!
ToJa: My, forumowicze, bardzo Cię prosimy, błagamy oraz stanowczo domagamy się, abyś nam nie zamykała forum.
Nie chcę Ci grozić, ale jak zamkniejsz, to cała męska część forumowiczów corocznie na śniegu będzie wysikiwała Twoje imię, a żeńska część pewnie też coś okropnego wymyśli
.
Anonymous - Pon 08 Gru, 2003 22:31
Temat postu:
Ja również podpisuje się pod tą petycją
Co prawda już nie korzystam z forum, ale pamiętam jakie cudowne chwile tu przeżyłem i jak ważne jest ono dla wielu osób, więc błagam Cię Agniesiu kochana nie zamykaj forum :* !
Narvana - Wto 09 Gru, 2003 08:02
Temat postu:
nio! nie zamykaj błagamy!
wiesz...forum pomogło wielu dzieciakom i wogule! dzieki temu forum iwiele osob moze sie dowiedziec bardzo istotnych wiadomości!
panienka_wierzba - Wto 09 Gru, 2003 08:24
Temat postu:
ja też dołączam sie do petycji nie zamykaj foruum, niektórzy je po prostu kochają tak jak ja, tu poznali swych pierwszych prawdziwych przyjaciół podzieliło się z innymi swymi doświadczeniami, pomogli i zyskali pomocy, najlepsze forum ajkei do tej pory znałam, ja je kocham, prosze zostaw nam je
......
Alice_10 - Wto 09 Gru, 2003 12:02
Temat postu:
nie zamykaj
bedzie mi brak nabijania postow(
) i bedzie mi sie nudzic w internecie.....te forom bylo takim morderca czasau
NIE ZAMYKAC !!!! NIE POZWALAM
Tisiana - Wto 09 Gru, 2003 12:58
Temat postu:
Ja również uważam , że nie powinnaś zamykać forum...nie możesz(chociasz możesz)...wiele osób jest bardzo związane z forum...ja też je bardzo lubię i chce ciągle dawać na nim nowe posty...czytać nowe problemy innych forumowiczów...nie zamykaj...wielu osobom w ten sposob zrpbisz przykrość...bo nie ma takiego drógiego forum...takich forumowiczów...chęci pomocy...nie będe dalej wymieniać bo chyba każdy wie o co mi chodzi...ale wiem napewno jedno...nie możesz nam tego zrobić...NIE MOŻESZ...my nei chcemy
Gościówa - Wto 09 Gru, 2003 13:59
Temat postu: forum
Toja jak już Ci mówiłam nie chcemy abys zamknęła forum!!! Wiem, że nad swoją stroną pracowałaś bardzo długo i cięzko a forum bardzo ją zwalnia...ale tak jak mówiiłaś: pousuwaj stare posty i ankiety których już dawno nikt nie czyta, usuń kilka tametów bo jest ich troche za dużo (poeznja, życzenia itp.)...i może będzie szybciej działać?? Rób co chcez tylko nie usuwaj forum!! Nie można się tak odrazu poddawać!!
1. Bardzo wszyscy się przywiazaliśmy do tego forum i forumowiczów.
2. To forum pomaga wielu ososbom w problemach mniej i bardziej poważnych.
3. Pomaganie innym daje radośc i poczucie własnej wartości...a więc każdy CHCE POMAGAĆ
4. NA tym forum można nawiązać ciekawe znajomości.
5. To najlepsze forum ze wszystkich jakie widziałam!!!
6. Tak jak juz ktos wspomniał świetny morderca czasu
Tych powodów możńa wymieniać setki ale te sa podstawowe...po ankiecie chodzażby widać że każdy kocha to forum..0 głosów za zamknięciem...
mroweczka - Wto 09 Gru, 2003 18:28
Temat postu:
Ja też sie przyłanczam normalnie jak zobaczylam napis " Forum chwilowo ble ble ble..." to myślałam ze się porycze bo juz wiedziałam o co chodzi! To jest według mnie najlepsza strona w interecie! Nie mozna tak po prostu zamknąć i koniec!Wiem, ze to obciążenie serwera i takie tam ble ble ble ale jak już Gosciówa mówiła mozna usunąć stare posty, niepotrzebne fora i będzie całkiem całkiem!
Anonymous - Wto 09 Gru, 2003 20:34
Temat postu:
NIE USUWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pierwszy raz dzięki forum ruszyłam dupsko,żeby pomóc komuś!!!!!!!!!!!!!!!!!A gdybyś tak skasowała te wszystkie nowe tematy????Tak,jak proponowała Gościówa?One wcale nie są potrzebne!!!!!!Wszyscy kochamy forum bez tych bajerów,PRAWDA???????????????????????????
Idda - Wto 09 Gru, 2003 21:06
Temat postu:
Tym gościem byłam ja:)
BigBrad - Pią 12 Gru, 2003 01:32
Temat postu:
Choć tu rzadko wpadam, ale wiele rzeczy tutaj się nauczyłem na wiele pytań znalazłem odpowiedź, uzyskałem pomoc w chwili słabości też nie chcę aby to wspaniałe Forum zostało zamknięte.
Jest to najlepsze Forum na jakim kiedykolwiek byłem i jeśli zostanie zamknięte czy zlikwidowane to bedę głośno
tak głośno ze od Opola do Suwałk będzie słychać
Iśka - Pią 12 Gru, 2003 21:18
Temat postu:
No jasne, że NIE !!!
Co to w ogóle za dziwny pomysł aby je zamykać !?
ToJa - Sob 13 Gru, 2003 14:40
Temat postu:
Chyba najwyższy czas coś powiedzieć, bo wygląda na to, że sprawia mi radochę to, że mnie prosicie.
Nie skasowałam Forum na dobre dlatego, że forum to ludzie. To nie tylko strona do poczytania... Zablokowałam, ale jakoś mi nie śpieszyło się do skasowania.
He he a nie mówiłam, że jestem szkodnikiem?
Bardzo skutecznie "ulepszyłam" Forum - prawie dobiłam je na śmierć...
W każdym razie Forum nadal żyje i mam nadzieję, że będzie żyć długie lata
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group