Dzieci OnLine

O Forum - Dlaczego?

CHOMICZKAAA - Sob 22 Lis, 2003 23:07
Temat postu: Dlaczego?
O co chodzi z tymi przemianami?
Raz jest normalnie,potem zmana i teraz znowu zmiana???
Pomieszane to wszystko!

Fajne buźki Smile
ToJa - Sob 22 Lis, 2003 23:37
Temat postu:
Poprzednie forum bardzo długo się wczytywało. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie szlag trafiał jak musiałam czekać tyle czasu. To przez te wszystkie dodatki. Ludzie chcą tutaj przede wszystkim pisać, a nie oglądać. No i niektórzy nie mają stałego dostępu do netu. Na modemach nieźle trzeba zapłacić... Serwis też zaczął stawać dęba przez forum.
Iśka - Nie 23 Lis, 2003 12:04
Temat postu:
Hmmm... no muszę przyznać, że mnie też szlag jaśnisty trafiał Wink Very Happy

Ale fajne były te wszystkie bajery! Very Happy
A a buźki są poprostu super !!!

Przynajmniej na tym forum widać jak się Aga stara ! Very Happy
CHOMICZKAAA - Nie 23 Lis, 2003 22:28
Temat postu:
Mi aż tak strasznie na tych bajerach nie zależało,ale poprostu byłam CIEKAWA,dlaczego takie nagłe zmiany zachodzą z dnia na dzień!
Mnie również wkurzało( Mad ),ze forum wgrywa sie przez 2-4 minuty.

Iśka ty niedługo to Kamixa pokonasz w ilości pościków,ale przecież nie to jest najważniejsze Smile
Idda - Nie 23 Lis, 2003 23:49
Temat postu:
Hyh....i dobrze,że jest stare forum...muszę przyznać,że tamto nowe mi się w ogóle nie podobało..ja jestem taka,że szybko się przywiązuję do rzeczy różnuch i potem trudno mi się z nimi Very Happy Pamiętam,że ryczałam przez trzy,cztery godziny,jak musiałam opuścić moje kochane,stare łożeczko...ale jakoś szybko się przyzwyczaiłam do nowego....tak samo byłoz forum....ten "stary" wygląd jest lepszy Smile
Tresh - Pon 24 Lis, 2003 08:29
Temat postu:
Mi sie prawie wszystkie strony ładują przez 5 min wiec dla mnie to nie miało większej różnicy z nowym forum, choć to stare sie rzeczywiscie troche szybciej ładuje Very Happy ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic Laughing
CHOMICZKAAA - Wto 25 Lis, 2003 23:16
Temat postu:
hm...macie rację,ale jak tak się dobrze zastanowić to fajny był ten PORTAL i często tam wpadałam.Tego akurat mi szkoda Laughing

Tresh a dlaczego tak długo Ci się te stronki wgrywają,jakiś problem z interem?
Tresh - Sro 26 Lis, 2003 14:51
Temat postu:
Niestety czasem... Oczywiście nie jest tak zawsze ale jak jest łącze zapchane to na prawde trzeba sie naczekać. Ale przynajmniej nauczyło mnie to cierpliwości Smile
CHOMICZKAAA - Sro 26 Lis, 2003 20:00
Temat postu:
Współczuje,ale nie martw sie mi też to się czasem zdaża Wink
Anonymous - Czw 27 Lis, 2003 08:05
Temat postu:
Odkąd byłam na forum i uczęszczałam dużo wiele się zmieniło i wystrój i różne rzeczy a naprzykład: Very Happy Smile Sad Surprised Laughing Cool Confused Shocked
Alice_10 - Pią 28 Lis, 2003 13:05
Temat postu:
jak sie zmienilo? no moze ikonki i pare forow przeniesione do jednej kategorii ale tak duzo to sie moim zdaniem nie zmienilo (ja odkrylam te forum kiedy ty mialas z 60 postow lub mniej:D akle zarejstrowalam sie o wiele puzniej)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group