Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - PROBLEM PROBLEM....

klacz - Wto 07 Paź, 2003 21:05
Temat postu: PROBLEM PROBLEM....
cio mam robić, a sprawa jest taka, w klasie, mam najlepsiejszą przyjaciółkę Karolinę i pewnego chłopaka Pawła, problem w tym, że obydwie zakochałyśmy się w nim, i nie wiem, co robić, czekać aż on którąś wybierze(narazie biore pod uwage mnie i Karoline), stracić koleżankę, stracić chłopaka:( pomóżcie please! Rolling Eyes
..::Ulka::.. - Wto 07 Paź, 2003 21:23
Temat postu:
Wiesz co?? Miałam kiedyś tak samo. Moja przyjaciółka Aska kochała się w tym samym chłopaku co ja. W moim przypadku było źle. Ona cały czas sie do niego podwalała, a ja jakoś niemiałam odwagi i... go straciła. Jego i moją przyjaciółke. Więc jeśli niechcesz go stracic to działaj!!! A przyjaciółce wyjaśnij, ze to nietwoja wina, że się w nim bujasz. Tak samo ty za to niemozesz jej osoądzać. Wybór już tylko nalezy do Pawła...
Kamix - Wto 07 Paź, 2003 21:46
Temat postu:
Cytat:
cio mam robić, a sprawa jest taka, w klasie, mam najlepsiejszą przyjaciółkę Karolinę i pewnego chłopaka Pawła, problem w tym, że obydwie zakochałyśmy się w nim, i nie wiem, co robić, czekać aż on którąś wybierze(narazie biore pod uwage mnie i Karoline), stracić koleżankę, stracić chłopaka:( pomóżcie please!

Wiesz jako chlopak radzilbym sie nie narzucac on sam zdecyduje ktora z was wybrac, i mam nadzije ze wybierze wlasnie ciebie bo spoko z ciebie dziewczyna Wink Lepiej zaczekac i miec przyjaciulke i chlopaka Very Happy

P.S: Wydaje mi sie ze czas jest tutaj najlepszym rozwiazaniem, trzymam kciuki Wink Smile
klacz - Sro 08 Paź, 2003 17:45
Temat postu:
aha,Smile dzieki! zaczekam jeszcze na posty innych, ale 2 juz mi prawie wystarcza, zreszta., obacze jakich propozycji bedzie najwiecje:P Cool Wink
Tisiana - Pią 05 Gru, 2003 13:27
Temat postu:
No cóż...wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem jest i mieć przyjaciółkę i chłopaka...no więc:
jeżeli Twoja przyjacióła jest prawdziwą przyjaciółką to się pogodzi z tym ze Ty np. będziesz mieć tego chłopakai będzie się cieszyć razem z Tobą a jeżeli jest fałszywa...no koment...sama wiesz
ale nie możesz się też nażucać mu bo się z peszy i koniec
powinnaś się często do niego uśmeichać...pogadać...ale nie paplać też jak najęta..bo słuchać też trzeba...i bądz naturalna...to cała zasada...wydaje mi się że może poskutkować...mozesz spróbowa jak chcesz...
Nitemare - Czw 19 Sie, 2004 15:00
Temat postu:
moja rada: znajdź se innego chłopaka
klacz - Wto 24 Sie, 2004 23:34
Temat postu:
Nitemare napisał/a:
moja rada: znajdź se innego chłopaka
Hehe:D Temat jest już troche stary i wyszło że...żadna z nas go już NIECIERPI Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy a ja się zakochałam w innym...ale chyba bez wzajemności Love Love
Fajermonka - Nie 12 Wrz, 2004 12:05
Temat postu:
No to szczere Wink .Szukaj a znajdziesz Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group