Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Życie...

ember - Czw 17 Paź, 2002 14:13
Temat postu: Życie...
nie wiem, w jaki sposób można krzywdzić innych.Przecież to nie ludzkie.Ale widocznie tacy już jesteśmy...proszę o komentarze
Blanka - Sob 22 Lut, 2003 14:08
Temat postu: Re: Życie...
ember napisał/a:
nie wiem, w jaki sposób można krzywdzić innych.Przecież to nie ludzkie.Ale widocznie tacy już jesteśmy...proszę o komentarze

Komentarz:
Confused Rolling Eyes ludzie sa gorsi niz zwierzeta i z nienawisci do siebie sami sie wymordujemy Confused Rolling Eyes
Anonymous - Wto 27 Maj, 2003 17:12
Temat postu: Re: Życie...
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
ludzie to prawdziwi terroryści! krzywdzą zwierzaki i siebie samych! wstydzę się za nich jak tak można?? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil jestem na nich wściekła a jednocześnie wstydzę się za to że w naszym gatunku są tacy ludzie!
to oni zniszczyli dżungle, wymordowali zwierzaki,ograbili piramidy!!!!!!!!![/list]
michal88 - Pią 19 Mar, 2010 20:51
Temat postu:
ale są i tacy ludzie co je zbudowali i którzy je ograbili
'WOLNOŚĆ ŁĄCZY I DZIELI"
każdy człowiek który żyje na tej Ziemi ma powody do dumy i do okrucieństwa wobec siebie samego a także innych.
"Wielu spośrod żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają zasługuja na życie nie bądź tak pochopna/y w ferowniu wyroków śmierci"
J.R.R TOLKIEN WP FotR (Drużyna pierścienia)
wiem że ludzie zabijaja wyniszcaja to co dobre ale zawsze jest nasionko nadzei na to że będzie inaczej:)) Wink

[ Dodano: Pią 19 Mar, 2010 20:10 ]
może moja odpowiedź nie jest namiejscu a za to bardzo przepraszam
Embarassed Embarassed
Anonymous - Wto 23 Mar, 2010 20:33
Temat postu:
ludzie się sami zabijają wstyd mi za ludzkość Sad Sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group