Dzieci OnLine

Zwierzęta - Delfiny

..::Ulka::.. - Czw 02 Paź, 2003 20:17
Temat postu: Delfiny
Miał kiedyś ktoś z was okazjie pływać z delfinami?? Bo ja miałam i naprawde jest to niesamowite przeżycie. Na początku boisz się, że delfin ci coś zrobi, a po kilkunastu minutach nabierasz do niego bezgranicznego zaufajnia. Naprawde przeżycie bomba. KOCHAM DELFINY !!!
Gościówa - Pią 03 Paź, 2003 16:54
Temat postu:
Nigdy tego nie robiłam ale barzo bym chciała i myśle ze to jest SUPER!! gratulacje!!! Kiedy to było??gdzie i ile kosztowało...???opisz swoje wrażenia!!
..::Ulka::.. - Pią 03 Paź, 2003 18:40
Temat postu:
Było to dwa lata temu. Byłam z rodzicami i z ciocią i wujkiem w tunezji. wrażenia?? Tego się nieda opisać. jest to tak fantastyczne.. Niechce się poprostu wieżyć, że to dzieje się naprawdę. A kosztowało to jak się niemyle, przeliczając na polskie hm... ok 800 z. za osobe, za 1 godzine. Ja miałam wiem że chyba 200 zł zniżki bo miałam 10 lat, a do 10 lat jest zniżka.
Kamix - Pią 10 Paź, 2003 21:34
Temat postu:
Cytat:
Miał kiedyś ktoś z was okazjie pływać z delfinami?? Bo ja miałam i naprawde jest to niesamowite przeżycie. Na początku boisz się, że delfin ci coś zrobi, a po kilkunastu minutach nabierasz do niego bezgranicznego zaufajnia. Naprawde przeżycie bomba. KOCHAM DELFINY !!!

Oj niemialem okazji, bardzo bym chcial, lubie delfinki, Ulka moge ci tylko pozazdroscic Wink napewno superr pzezycie Wink
CHOMICZKAAA - Pon 10 Lis, 2003 18:05
Temat postu:
Ja miałam okazje kiedy byłam na CUBIE,ale nie chciałam.Bardzo lubię,te zwierzaki,ale troszkę sie bałam,ale pogłaskałam go tylko,to też było fajne przeżycie.
Justa_z_BB - Sob 15 Lis, 2003 09:58
Temat postu:
Dlefiny to naprawde bardzo madre zwierzaki...

Nie plywalam z tymi przyjaznymi stworzeniami, ale, kiedy bylam w delfinarium karmilam delfiny i glaskalam itp. ale niestety tylko z pomostu...zaluje ze wtedy nie skusilam sie aby sie zanurzyc...mialam wtedy 9 lat.
CHOMICZKAAA - Nie 30 Lis, 2003 21:16
Temat postu:
Heh widze Justynko,ze obie popełniłyśmy ten sam "błąd" Laughing
W maju (chyba) jade to Tunezji to może sobie jeszcze poplywam (mama nadzieję)!!!!
Justa_z_BB - Sro 03 Gru, 2003 22:00
Temat postu:
CHOMICZKAA jedziesz tak normalnie, podczas roku szkolnego?
CHOMICZKAAA - Sro 03 Gru, 2003 22:05
Temat postu:
Od 1 maja chyba do 7 maja (chyba).Siuper będzie!!!
Justa_z_BB - Pon 29 Gru, 2003 12:00
Temat postu:
CHomiczkaaa, ale CI zazdroszcze Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group