Dzieci OnLine

Manga & Anime - Anime z Hypera

Anonymous - Czw 02 Paź, 2003 18:58
Temat postu: Anime z Hypera
Od niedawna mam Hypera i udało mi się go ustawić tylko po to by oglądać Animce Smile . stawiłam podczasz ostatniego odcinka Miyu, a to anime przypadło mi do gustu. Ale zaczął lecień Gundam. Przeczytałam kilka mang Gundama więc zaczęłam oglądać. Ja się ciesze z możliwości oglądania anime na hyperze. Ale ile z was ma hypera oprócz mnie?
Alice_10 - Czw 02 Paź, 2003 21:17
Temat postu:
ja kiedy w polsce na wakacjach bylam to mialam hypera ,ale nudne te Anime..,
Eregoth - Czw 02 Paź, 2003 22:36
Temat postu:
ja nie mam Hypera Sad ale gundamy i tak ogladam bo sciagam se z neta biggrin
Xesquio - Nie 05 Paź, 2003 02:13
Temat postu:
Na hyperze to chyba najlepszym anime jakie oglądałem była IRIA i Cowboy Bebop Smile ale teraz ciągle ten Gundam leci.

P.S. Mogli by puścić Gundam Seed to jest dopiero jazda Smile
Eregoth - Nie 05 Paź, 2003 14:36
Temat postu:
tak na marginesie to na cd mam wszystkie odcinki gundama seed jakie wyszly.sciagam se je od takiego gostka z japoni ale oczywsiscie wszysto jest po japonsku i angielskie napisy wiec znajomosc angielskiego i japonskiego mile jes tam widziana biggrin
Anonymous - Nie 05 Paź, 2003 20:56
Temat postu:
Gundamy są trochę przynudnawe, ale oglądam. Najbardziej lubie opening tak szczerze. Moja koleżanka na gundamie zasypia. Miyu mi się bardzie podobała, ten koniec, który oglądnęłam. Mam nadzieję, że po gundamie poleci "The record of lodos war"
Xesquio - Nie 05 Paź, 2003 21:09
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Gundamy są trochę przynudnawe, ale oglądam. Najbardziej lubie opening tak szczerze. Moja koleżanka na gundamie zasypia. Miyu mi się bardzie podobała, ten koniec, który oglądnęłam. Mam nadzieję, że po gundamie poleci "The record of lodos war"

Wiesz moim zdaniem to Miyu jest tez troche nudna. Fabuła całkiem fajna i wogóle ale ma jeden minus. Otóż zawsze jak odchodzi do walki to Miyu wygrywa jednym ciosem i zawsze wychodzi bez szwanku. To troche nie fer ale anime jest całkiem całkiem Smile
Anonymous - Sro 08 Paź, 2003 18:03
Temat postu:
A nie wiesz czy długo jeszcze poleci Gundam Wing, bo mam trochę, zdeczka tego dość, a chcę oglądać jakieś anime Smile po polsku
Xesquio - Czw 09 Paź, 2003 16:43
Temat postu:
Sądze ze będzie leciał aż do ostatniego odcinka a puźniej puszczą irie, Bebop'a albo coś nowego :]
Anonymous - Nie 12 Paź, 2003 10:05
Temat postu:
Podobno wykupują od Canal + Fushigi Yuugi, tak szczerze nie zbyt mnie to cieszy. Nie przepadam za tym, manga mi się nie podobała, ale wspumie anime może być lepsze, ale nie sądze.
Xesquio - Pon 13 Paź, 2003 15:56
Temat postu:
Hmm na Hypera przydało by sie puścić anime Hunter X Hunter, bardzo fajne anime i jedno z lepszych jakie oglądałem Smile
Anonymous - Wto 03 Lut, 2004 20:36
Temat postu:
Ostatnio puścili Gene shaft, niezłe, ale pierwsze odcinki były przynudnawe, ale się rokręciło, bardzo polubiłam Maria i beczałam jak małedziecko jak umarł Sad
Xesquio - Sro 04 Lut, 2004 13:39
Temat postu:
Hmm ja ogladalem zaledwie 3 odcinki i powiem ze calkiem calkiem spodobalo mi sie to anime no ale sie skonczylo i juz ktorys raz z kolei puscili Gundam Wing :/ Pozdro
Anonymous - Sro 04 Lut, 2004 20:33
Temat postu:
Gundam jest nudny, Jezu jak bardzo nudny, mogli by teraz puścić choć jeszcze jeden raz The record of Lodoss war... ;(
panienka_wierzba - Czw 05 Lut, 2004 09:53
Temat postu:
a ja nie mam hypera i nie bede sie na ten temat wypowiadac ":]
Anonymous - Czw 26 Lut, 2004 12:07
Temat postu:
A ktoś już widzial Candidat For Godness? Potem ma lecieć następne nowe anime S-F, wole szczerze fntasy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group