milej gry ja gram w fajna giere jezdzi sie bmx niepamietam nazwy bo dluga podobna do tony howka tyle ze rowerem sie jezdzi i triczki robi opisze ta gierke na forum jak bede mial czas
 milej gry ja gram w fajna giere jezdzi sie bmx niepamietam nazwy bo dluga podobna do tony howka tyle ze rowerem sie jezdzi i triczki robi opisze ta gierke na forum jak bede mial czas   

postal 2, avp2, blade of darkness (klimacik...:0, poszukuje enclave - jak ktoś ma albo wie skąd zassać niech da znać...pozdro dla starych wyjadaczy monitora
 postal 2, avp2, blade of darkness (klimacik...:0, poszukuje enclave - jak ktoś ma albo wie skąd zassać niech da znać...pozdro dla starych wyjadaczy monitora  

.
.      

| Cytat: | 
| Ja gram, w to co mi się nawinie pod rekę, czyli ostatnio tylko demka z CDA, głównie przez sieć w Midnight Club 2 . | 

| Cytat: | 
| kurka wodna | 

| Tisiana napisał/a: | 
| Ja teraz gram w simsy...i staram się zdobywać dodatki...może ktoś ma jakieś dodatki do simsów i jest z krakowa? Chciałabym: The sims światowe życie The sims balanga The sims Gwiazda The sims golf The sims online Jak ktoś ma to proszę o kontakt | 

)
 )