Pomoc w lekcjach - Wypracowanie Szalona - Pon 22 Wrz, 2003 11:48 Temat postu: Wypracowanie
nasz apnai zadaje jakieś głupie tamaty wypracowań tm razem zadała nam na temat : "Gdybym mogła wybrać co zechcę" wogóle nie mam pomysłu co napisać może ktoś mi podpowie?? Lilly - Pon 22 Wrz, 2003 14:09 Temat postu:
Wybacz, ale nie rozumiem tego tematu wypracowania..."Gdybym mogła wybrać co zechcę"...brzmi dziwnie! Kamix - Pon 22 Wrz, 2003 14:44 Temat postu: "Gdybym mogła wybrać co zechcę"
najlepiej spytać pani o co chodzi
zapytaj jak ci nie odpowie to sie cos poradzi [/i] Szalona - Pon 22 Wrz, 2003 14:51 Temat postu:
tez nie wiem ooc chodiz ale mam mi pomogla bo pani nie moge spytac bo to na jutro, dzikei za dobre checi Kamix - Pon 22 Wrz, 2003 16:29 Temat postu:
spox
no i co mamcia doradziła
( sorki że pytam ale tylko tak z ciekawosci jak niechcesz to nie odpowiadaj ) Eregoth - Pon 22 Wrz, 2003 22:22 Temat postu:
no to ci podpowie myslisz co bys bardzo chciala i piszesz o tym Szalona - Pon 22 Wrz, 2003 22:46 Temat postu:
pani i tak by mi nie odpowidziala bo to wlasnie chodiz o to zeby bylo kazde inne. mama doradzila mi i pisze o domku ii o szkole lepszje i wogole. Idda - Wto 23 Wrz, 2003 07:46 Temat postu:
Może Ty masz problemy z tym wypracowaniem,bo nie masz ogranniczeń?Pewnie sobie pomyślisz-"O co jej chodzi?Jakich ograniczeń?"W naszej książce od Polaka,rok temu,był jeden artykuł,w którym jedna kobieta mówiła,co nam dają ograniczenia.Zacytuję element-[...]"Mój sąsiad powiedział mi,że mam napisać o czymś.Ja siedziałam nad tym dniami i nocami i nic nie mogłam wymyśleć.Poszłam nastepnego dnia do tego sąsiada i się pytam-'O czym dokładnie mam napisać?'Sasiąd się na mnie wkurzył i,wyrzucając mnie poza drzwi,krzyknął-'Napisz o....bedzie na świecie!'O!Teraz już poszło mi o wiele łatwiej..."Więc widzisz...może Twoja Polonistka nie zadaje Wam zbytnio "ograniczonych" tematów????deg - Wto 23 Wrz, 2003 23:51 Temat postu:
Napisz o naszym forum!
BTW: To mój 1000 post Kamix - Sro 24 Wrz, 2003 15:54 Temat postu:
Cytat:
mama doradzila mi i pisze o domku ii o szkole lepszje i wogole.