Dzieci OnLine

Zwierzęta - Jestem załamana

Anonymous - Sob 20 Wrz, 2003 14:38
Temat postu: Jestem załamana
Jeden z moich szczurów ma raka już w zawansowanym stanie. ma wielk± gulę pod pach± i jej to przszkadza. Jeszcze jest pełna życia, ale wiem, że za niedługo stanie się to co się ma stać. Moja mama postanowiła u¶pić j± w poniedziałek, żeby się nie męczyła. Zgadzam się z t± decyzj±, ale w głębi serca zrobiłabym wszystko, żeby jej nie u¶pić i żeby ten rak znikn±ł. A wiem, że szczury często nie wytrzymuj± operacji. Co ja bym dała żeby ona wyzdrowiała Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
I¶ka - Sob 20 Wrz, 2003 15:29
Temat postu:
Ojej ! Biedactwo !
Może pocieszy cię choć troszeczkę to, że przecież każdy zwierzaczek kiedy¶ się rodzi, a kiedy¶ umiera... taka jest kolej rzeczy... my też kiedy¶ umrzemy Sad.
Napewno lepiej jeżeli u¶pisz go, a nie będziesz męczyła dalszym życiem... Gdyby twój szczurek rozumieł co dla niego robisz napewno bardzo by sie cieszył !
Anonymous - Pon 22 Wrz, 2003 22:10
Temat postu:
Mam jej dzisiaj jeszcze nie zaniosła, bo nie miała czasu. Ale jutro raczej nast±pi s±dny dzień. Crying or Very sad
Alice_10 - Wto 23 Wrz, 2003 13:23
Temat postu:
biedny szczurek.....moja kolezanka miala myszcke ktora miala raka ale sama umarla Sad Itez miala gule pod paszka Sad
Go¶ciówa - Sro 24 Wrz, 2003 18:18
Temat postu:
Rak jest ¶mierteln± chorob±, jedyne co morzesz zrobic dla szczurka to u¶pic go aby sie nie męczył..gdyby wiedział co dla niego robisz byłby ci wdzięczny..
Anonymous - Sob 27 Wrz, 2003 13:58
Temat postu:
BARDZO MI PRZYKRO,ALE NIE MARTW SIĘ,BO TWÓJ SZCZUREK NAPEWNO TAM NA GÓRZE BĘDZIE MU DOBRZE I NIC TAM NIE BĘDZIE GO BOLAŁO(JA TAK WYTUŁUMACZYŁAM SOBIE ¦MIERĆ MOJEGO CHOMICZKA).WIED¬,ŻE U¦PIENIE TO NAJLEPSZY SPOSÓB NA SKRÓCENIE JEGO MĘK I BÓLU. Sad
MEFIU - Sro 07 Sty, 2004 22:00
Temat postu:
WYPUSZCZENIEM TEGO SZCZURA NA WOLNO¦Ć PRZEDLUŻY JEGO CIERPIENIE I NIEBĘDZIE UMIAŁ SIĘ PRZYSTOSOWAĆ DZO OTOCZENIA RADZĘ CI GO U¦PIĆ LUB GO PASŁAC NA OPERACJĘ Confused
Alice_10 - Czw 08 Sty, 2004 21:49
Temat postu:
Ale dobry odpowiedz Confused to tak jak "radze ci wlozyc te ciastko do lodowki albo zjesc"
Anonymous - Wto 22 Cze, 2004 15:24
Temat postu: Re: Jestem załamana
[bardzo mi przykro z tego powodu ja wczoraj dowiedzialam sie ze moja suczka ,ma raka i musze ja uspic nie mam serca ale wiem ze bedzie jej lepiej
spontan - Sro 23 Cze, 2004 11:24
Temat postu: Re: Jestem załamana
elfkaNenar napisał/a:
Jeden z moich szczurów ma raka już w zawansowanym stanie. ma wielk± gulę pod pach± i jej to przszkadza. Jeszcze jest pełna życia, ale wiem, że za niedługo stanie się to co się ma stać. Moja mama postanowiła u¶pić j± w poniedziałek, żeby się nie męczyła. Zgadzam się z t± decyzj±, ale w głębi serca zrobiłabym wszystko, żeby jej nie u¶pić i żeby ten rak znikn±ł. A wiem, że szczury często nie wytrzymuj± operacji. Co ja bym dała żeby ona wyzdrowiała Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

tak to jest, na jednych przychodzi juz pora na innych dopiero przyjdzie. ja byłem w podobnej sytuacji 3 lata temu kiedy mój kot dostał raka i nic nei mozna było zrobić, niestety trzeba było u¶pićSad
MEFIU - Czw 01 Lip, 2004 22:32
Temat postu:
mam pytanie elfkaNenar co zrobiła¶ z tym szczurkiem Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group