Dzieci OnLine

O Forum - Ranga specjalna - Finał

ToJa - Nie 14 Wrz, 2003 12:51
Temat postu: Ranga specjalna - Finał
Ranga Specjalna

Informacje!
Osoba zgłoszona do tej rangi nie może mieć ani jednego głosu przeciwnego. Każdy głos przeciwny musi zostać uzasadniony w przeciwnym wypadku zostanie zignorowany.
Kamix - Nie 14 Wrz, 2003 13:35
Temat postu:
Moim zdaniem może zostać tak jak jest Wink
Podoba mi sie Wink
Dobra robota Very Happy
Anonymous - Nie 14 Wrz, 2003 14:49
Temat postu:
TO ja robie w Ankiety czy bym mogła mieć
Anonymous - Wto 16 Wrz, 2003 13:44
Temat postu:
A może lepiej nie żebyśmy się zgłaszali sami, tylko żeby ktoś zgłaszał jakąś osobę. No, bo tak to by było trochę zamieszania, bo wiele osób by chciało mieć taką rangę.
ToJa - Wto 16 Wrz, 2003 14:45
Temat postu:
Wero przeczytaj jakie ankiety są na forum Ankiety. To dotyczy hobby i otwierania nowych for i nie ma z tym nic wspólnego.
elfkaNenar masz rację. To idiotyczne żeby zgłaszać własną osobę. Skoro to ma być wyróżnienie za pomoc innym etc., to chyba inni powinni taką osobę zgłosić.
Kamix - Wto 16 Wrz, 2003 15:30
Temat postu:
rozumiem ze mozemy juz zglaszac jakies osoby do wyroznienenia Question Question

P.S: a tak przyokazji mozna jeszcze zglaszac adminow bo wiem ze sie cos o tym pisalo ale wylecialo mi z glowy Wink
Anonymous - Wto 16 Wrz, 2003 20:35
Temat postu:
Zgłaszam Osobę:
Kamix
Marcinek - Wto 16 Wrz, 2003 21:23
Temat postu:
Popieram Wero, Kamil na prezy... ekhem... pomocną dłoń Smile.
Kamix - Sro 17 Wrz, 2003 13:16
Temat postu:
dziękuje wam Wink
nie wiem czy na to zasługuję no ale dzieki Wink

P.S: ale jeszcze jedno pytanko za nim zagłosuję ile osub mozna zglaszac jedna czy kilka Question Question Question
Iśka - Pią 19 Wrz, 2003 21:35
Temat postu:
Ja też zgłaszam Kamixa ! Very Happy
Anonymous - Sob 20 Wrz, 2003 13:59
Temat postu:
Kamix się nadaje jak nikt inny Smile
Gościówa - Sob 20 Wrz, 2003 19:35
Temat postu: kamix
popieram: zauważyłam że kamix stara sie jak może. Pomaga wielu osobom. Nikogo nie ignoruje i nie obraża. Zasługuje na to wyróznienie.
yenk - Sro 22 Paź, 2003 15:32
Temat postu:
Po długiej nieobecności postanowiłem coś napisać... Według mnie liczy się jakość a nie ilość postów, tak jak kamix jest na stronie głównej za największą ilość postów - bezsens... jest tutaj wiele osób, które powinny widnieć na stronie głównej za jakość a nie ilość postów...
ToJa - Sro 22 Paź, 2003 17:02
Temat postu:
A to, że ktoś stara się pomagać innym nie liczy się? Tak się jakoś składa, że Kamix to właśnie robi. Nie ogranicza się do swojego "kawałka" Zresztą to automatycznie się zmienia. Nikt z nas nie ustawia kto ma tam być. Posty "śmieciuchy" są przeważnie usuwane, więc nie będzie tam kogoś, kto pisze tylko po to.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group