Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - Witamy na nowym forum !

Kinga - Sob 13 Wrz, 2003 15:27
Temat postu: Witamy na nowym forum !
Cze
i oto upragnione przez niektórych a może wszystkich forum
tu będziemy mogli sobie nawzajem pomagać w lekcjach
czasami mamy róźne problemy z matma fizą
tu ktoś kto jest w tym dobry wytłumaczy nam niezrozumiały wzór

WITAMY !!!
Kamix - Sob 13 Wrz, 2003 17:03
Temat postu:
Pomogę w j.polskim w wypracowaniach rozprawkach, wywiadach itd.
Biologia również moja dziedzina nie no jest tego troche odpowiem na kazdy artukul na ktory bede znal odpowiedz ciesze sie ze to forum powstalo superrr.
Alice_10 - Sob 13 Wrz, 2003 19:13
Temat postu:
A ja moge pomoc w biologi i w matmie! Ale tylko tym ktorzy maja ponizej 11 lat Crying or Very sad
Marcinek - Pon 15 Wrz, 2003 20:21
Temat postu:
Ja niestety raczej nie pomogę, już i tak ze swoimi lekcjami się nie wyrabiam... Sad
Anonymous - Wto 16 Wrz, 2003 08:25
Temat postu:
ja pomogę nawet starszym jak by co zapytam sie mamy albo brata
Gościówa - Wto 16 Wrz, 2003 14:43
Temat postu:
JA oile będe miała czas ( a w roku szkolnym chyba będzie to rzadko Sad) to pomogę w matematyce, informatyce, plastyce, języku angielskim...oczywiście osobom które nie maja powyżej 13 lat ;]
Eregoth - Wto 16 Wrz, 2003 18:58
Temat postu:
pomoz mi z infu musze opisqc i scharakteryzowac jadro lunux ;]
olKa - Czw 20 Maj, 2004 15:56
Temat postu:
dzięki Alice_10
Nadia25 - Sob 09 Paź, 2004 09:21
Temat postu:
ja mogę pomóc w polskim w histori i przyrodzie oraz matmie czasami Wink
Malvina - Sob 09 Paź, 2004 10:12
Temat postu:
kicia1994 napisał/a:

Kicia .. jak zapewne wiem to Ty chodzisz do 4 klasy podst. o historii to Ty malutko wiesz ..przecież nie pomozesz osobie z 3 kl. gim . no ale swoim rowiesnikom mam nadzieje ze tak Wink I teraz na lekcji przyrody .. to macie takie proste rzeczy jak np. akceptowanie innych ... wiec ze bardzo sie nie wykarzesz=P
ToJa - Sob 09 Paź, 2004 13:29
Temat postu:
Malvina napisał/a:
kicia1994 napisał/a:

Kicia .. jak zapewne wiem to Ty chodzisz do 4 klasy podst. o historii to Ty malutko wiesz ..przecież nie pomozesz osobie z 3 kl. gim . no ale swoim rowiesnikom mam nadzieje ze tak Wink I teraz na lekcji przyrody .. to macie takie proste rzeczy jak np. akceptowanie innych ... wiec ze bardzo sie nie wykarzesz=P

Malvina dlaczgo piszesz, że nie pomoże? Kicia nie napisała, że chce pomagać ludziom z gimnazjum. Może pomóc swoim rówieśnikom. Na forum nie ma ograniczenia wieku, więc mogą tu być i młodsi od kici.
Malvina - Sob 09 Paź, 2004 18:17
Temat postu:
Przecież napisałam ze swoim rowiesnikom głownie pomoze..
Anonymous - Sob 09 Paź, 2004 18:23
Temat postu:
Ja mogę pomóc z chemii, lub polskiego (byle nie gramatyka) gimnazjalistom, a z polskiego także osobom ze skzoł podstawowej.
zazulita - Sob 09 Paź, 2004 21:42
Temat postu:
Ja mogę pomóc z matematyki, j. angielskiego, j. niemieckiego. Ale mogę pomóc tylko moim rówieśnikom i młodszym ode mnie Mr. Green

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group