Dzieci OnLine
Sport - Wygrana siatka!
Lilly - Pią 12 Wrz, 2003 17:47
Temat postu: Wygrana siatka!
Kamix: Nie wiem, czemu tego nie umieściłeś, ale ja to umieszcze (widocznie tego nie oglądałeś):
Wczoraj (11.09.03r.) Polska grała z Jugosławią w siatkę i wygraliśmy! Wynik końcowy (ostatni, decydujący o wszystkim set) wynosi: 2-3!
I co? Nie cieszycie się? Ja baaaardzo !
A moim zdaniem Polacy sa o wieeele lepsi w siatkę, niż w noge, prawda?
Kamix - Pią 12 Wrz, 2003 20:15
Temat postu:
Hej!!!
Sorka mialem umiescic ten topic bo widzialem troche tego meczu u kumpla masz racje polacy sa duzo lepsi w siate niz w wpile tez sie ciesze z kolejnego zwyciestwa naszej reprezentacji
tak dalej
fajniusko ze wygrali dzieki temu graja dalej.
Polacy zagrają w sobotę w Berlinie o miejsca 5-8.trzymajcie kciuki
Anonymous - Sob 13 Wrz, 2003 09:49
Temat postu:
Już kamix myślałam że napiszesz Dziewczyny ale napisałeś chłopacy.
Dziewczyny no nawet sobie radzą w siatkówke i piłke nożną
Tisiana - Nie 28 Wrz, 2003 19:45
Temat postu:
No a teraz dziewczyny wygrały w siatkę mistrzostwa europy...złoto zdobyły...super
Kamix - Nie 28 Wrz, 2003 19:58
Temat postu:
Oglądałem to właśnie miałem osobny topic założyc ale skoro juz tutaj rozpoczela sie dyskusja to niebede zakladal polki 3:0 mistrzostwa europy superrrrrrr gratuluje naszym siatkarkom zwyciestwa i zycze dalszych sukcesow i tak powinno yc jest sie czym pochwalic
P.S: a co wy sadzicie o tym meczu ??
Tisiana - Pią 03 Paź, 2003 14:58
Temat postu:
Kamix:
ten mecz był bardzo dobry..chociasz za łatwo nasze siatkarki wygrały...chociasz turki mogły jednego seta zdobyć...ale dobrze mamy mistrzostwo...bardzo dobrze w tych mistrzostwach grała Małgorzata Glinka...chciałabym grać tak jak ona
Alien - Wto 07 Gru, 2004 15:38
Temat postu:
ogloądam siatke w telewizji a nawet mamy klasową drozyne siatki o nazwie DENATURAT TEAM
nie chwaląc się jestem kapitanem
roger-1989 - Wto 07 Gru, 2004 16:48
Temat postu:
Ile najwięcej mieliście zwycięstw (z flaszką0 ?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group