Utwory - Przyjaciółki (nie gotowa opowieść) cornelia - Sro 10 Wrz, 2003 18:15 Temat postu: Przyjaciółki (nie gotowa opowieść)Siedziałam w pokoju.Cisza,tylko wiatr wył.
-Ach ta złotopolska jesień - myślałam ze złością.
Padało i wiało więc nie mogłam iść do klubu.Patrzyłam wściekłym wzrokiem na ulicę po której od czasu do czasu przejechał jakiś samochód lub przeszedł przechodzień z parasolem.Nudy.[/list] Iśka - Sro 10 Wrz, 2003 18:43 Temat postu:
Jasne ! Ja się zgłaszam !
P.S. Ale dlaczego akurat trzech ?Iśka - Czw 11 Wrz, 2003 21:19 Temat postu:
Iśka napisał/a:
Jasne ! Ja się zgłaszam !
P.S. Ale dlaczego akurat trzech ?
Czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie i zgłoszenie ? Anonymous - Pią 12 Wrz, 2003 15:47 Temat postu:
Ja też mogę pomóc. Anonymous - Pią 12 Wrz, 2003 15:56 Temat postu:
To jeszcze ja i jest nas 3 cornelia - Nie 14 Wrz, 2003 16:27 Temat postu:
No to...zaczynamy...jaki tytuł? Anonymous - Wto 16 Wrz, 2003 14:29 Temat postu:
A najpierw pytanie o czym chcemy pisać, b ja mogę w zasadzie o wszystkim cornelia - Wto 16 Wrz, 2003 17:50 Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
A najpierw pytanie o czym chcemy pisać, b ja mogę w zasadzie o wszystkim
hmmm słuchaj elfka wymysl temat jaki chcesz byle nie był jakis taki...nienormalny co?Postaraj się z tematem a dalej pójdzie nam gładko zobaczysz. Iśka - Pią 19 Wrz, 2003 22:22 Temat postu:
A może wszystkie zastaowimy sie nad tytułem ?
Moje propozycje:
- "Ja dziewczyna" (wszystkie wcieliłybyśmy się w "ją")
- "Klucz do młodości"
- "Dziewczyny i chłopacy" (jest taka książka, więcy chyba nie może być taki tytuł, nie?)
- "Zwariowany dom"
- "Szkoła na Kwiecistym Wzgórzu" (lub jakimś innym wzgórzu )
- "Cornelia i przyjaciółki"
- "Dzieci ze Złocistego Brzegu" (lub jakiegoś innego brzego )
- "Nastolatki ze Złocistego brzego" -//-
Tytułów może być mnóstwo, ale musimy wiedzieć o czym ma być ta książka ! Kamix - Pią 19 Wrz, 2003 22:26 Temat postu:
No dziewczyny ciekawe jak to napiszecie juz sie doczekac niemoge
P.S:A temat może być hmm... np."Życie nastolatki" nie wiem ale zycze wam udanej pracy. Anonymous - Sob 20 Wrz, 2003 14:26 Temat postu:
A może"Pierwsza miłość Magdy" czy jakiejś innej dziewczyny
"Najlepsze przyjaciółki"
"Cornelia w krainie smoków" Iśka - Sob 20 Wrz, 2003 14:29 Temat postu:
Taaak... sami widzicie, że każdy potrafi wymyśleć jakiś tytuł !
I co teraz, który jest najlepszy ? Anonymous - Sob 20 Wrz, 2003 20:02 Temat postu:
A ja myślę, że najlepiej najpierw napisać, a potem wybrać odpowiedni tytuł. NaStKa - Sob 20 Wrz, 2003 20:15 Temat postu:
Przystaję przy prozpozycjii napisania najpierw treści a potem tytułu....jak już bedziecie wiadziały o czym pisać to szybko nasunie się wam odpowiedni tytuł
POWODZONKA! cornelia - Pon 22 Wrz, 2003 17:54 Temat postu: Chyba macie rację.Pokasujcie wasze poprzednie posty w tym temacie i...piszemyAnonymous - Pon 22 Wrz, 2003 21:59 Temat postu:
Ale o czym? Iśka - Sob 27 Wrz, 2003 16:12 Temat postu:
Eee... a kto ustalił ten tytuł ? cornelia - Sob 27 Wrz, 2003 22:55 Temat postu:
Iśka napisał/a:
Eee... a kto ustalił ten tytuł ?
Ja...nie podoba Ci się? I się nie pytaj tylko pisz!Zmieniajcie swoje posty w tym temacie na dalszy ciag opowiadania Anonymous - Nie 05 Paź, 2003 21:09 Temat postu:
A może lepiej zacząć pisać w innym temacie, bo tu wydaje mi sie bez sensu. mroweczka - Sob 25 Paź, 2003 18:40 Temat postu:
NO to zacznijcie teraz pisać. Pokasujcie poprzednie posty i będzie ok. Czekam z niecierpliwością...