Cytat: |
No nie, Tisi zbiera kompelemty za mnie!!! to żart
No, ale ja też lubie rowerek...o właśnie, Kamix: mógłbyś dać propozycje o rowerku na te ćwiczonka na nogi...Ja jeżdżę dlatego, żeby:mieć ładne nóżki-bo wzmacnia mięśnie -i dla przyjemności...chociaż szczerze, to wolem rolki...jestem jedną z mistrzyń okolic mojego bloku Ale oki, już siem nie chwalem. |
codi napisał/a: |
ja jezdze wyczynowo na bmx i uwielbiam tą
jeżdze zawsze po szkole jestem mistszem w swoim miscie ![]() |
Tavion napisał/a: |
Nitemare - nie odpowiadaj na takie stare tematy ![]() P.S - nie powinieneś być Nightmare? Nite to raczej amerykańskie - i nie często używane ![]() |
Ant0n napisał/a: |
Jak rozumiesz pojecie roweru wyczynowego? |
marog6 napisał/a: | ||
Chodziło mi o kolarzówke, tak napisałem bo raczej wątpie żeby ktoś tutaj uprawiał zjazd (DH) albo na BMX szalał na zawodach. ------->nasty_girl zależy czy po ulicy jeździłaś, bo jak tak to po kilku latach to trzeba sie znowu nauczyć jak sie jeździ ![]() |
Kod: |
http://www.xc-zone.jgc.pl/ |
KleO napisał/a: |
Ja za bardzo nie lubię jeździć na rowerze, bo muszę go caly czas wynosić i wnosić do domu ;P |
KleO napisał/a: |
Przyjedź do Tarnowa, woj. małopolskie! ;P
Kto jest za Unią Tarnów? hyhy ;D jadę na oazę już... pa ;* |
kos napisał/a: |
(...)masy krytyczne kozak sprawa :-) takie protesty rowerzystow. bardzo udany pomysl(...) |
(...)a te tereny gdzie EU jeżdzisz, to chyba raczej płaskie są ogólnie :>, bo ja polecam troche zjazów podjazdów cięzszych ogólnie ![]() ![]() ![]() |
(...)wiec pociag do wwr, pociag do jeleniej góry i do karpacza rozgrzewka 15 km i pod sniezka ;] |
Eu07..... po tym jak kinga mi mowila jak wyjasniles jej co do joty transport do wroclawia kiedys w marcu.... to pomyslalem sobie ot jakis tam zwykly chlopak i ma minimalne pojecie.
teraz widzę ześ ty jest poprostu kolejowy geniusz!. nigdy bym sie nie dowiedzial, ze istnieja jakies " kapitalne!" wagoniki ktore pomykaja z wwr do JG :-). dziękuję ci bardzo za tę informację ![]() ![]() i moge chyba stwierdzić żeś jest poprostu railway master ![]() ![]() |