Sport - Narciarstwo Lilly - Czw 28 Sie, 2003 17:24 Temat postu: Narciarstwo
Cześć!
Czy ktoś z Was umie i lubi jeździć na nartach?
Ja bardzo lubie, a nawet kocham, bo to moja życiowa pasja. I wszystko dzięki mojemu tatusiowi. Teraz będzie to mój 8 rok, od kiedy jeźdże na nartach.
Nooo...to by było na tyle, na temat mojej skróconej wersji historii narciarskiej...Wy też coś piszcie (jeżeli macie coś z tym związane)
Całuski... Iśka - Czw 28 Sie, 2003 21:43 Temat postu:
Ja uwieeelbiam i umiem jeździć na nartach !
Świetna zabawa, mówię Wam, spróbujcie ! Lilly - Pią 29 Sie, 2003 10:21 Temat postu:
Nooo....fajorsko Iśka, wreszcie kumpelka, która sie na tym zna...
Nooo...popieram: cool jazda...a najlepsze jest, gdy sie ktoś znajomy wyrypie... , w moim przypadku to tata hihi... Lilly - Pią 29 Sie, 2003 10:33 Temat postu:
Ooo, zapomniałabym (dołanczam to do narciarstwa, bo to sie lekko ze sobą wiąże):
Od tych ferii próbowałam szczęścia w snowborcie, oj rany...(do teraz mnie tyłek boli, hihi)...ale mi siem spodobało i w tym roku też musze trenować ...! Kamix - Pią 29 Sie, 2003 10:38 Temat postu:
No ja sie na nartach uczyle w ta zime pokochalem to i polubialem fajna zabawa, bylo wiele upadkow ale sie w koncu nauczylem na snowboardzie tez prubowalem jak juz pisalem w poprzednim poscie ale sie nie nauczylem chyba mialem za malo czasu w te ferie napewno poprubuje Lilly - Pią 29 Sie, 2003 11:21 Temat postu:
Nio, nartki są super...a snowbord śmieszniejszy... Marcinek - Nie 31 Sie, 2003 13:00 Temat postu:
Ja na nartach uwielbiam jeździć, jeżdzę od 6 lat i jestem w tym sporcie doskonały . A na snowboardzie jeżdżę od roku i też mi całkiem nieźle idzie . Lilly - Sob 06 Wrz, 2003 10:38 Temat postu:
Koral napisał/a:
Ja na nartach uwielbiam jeździć, jeżdzę od 6 lat i jestem w tym sporcie doskonały .
Ja też uwielbiam jeździć. Jeżdżę od 8 lat. Też jestem w tym doskonała, a nawet bardziej... Szalona - Sob 06 Wrz, 2003 15:32 Temat postu:
Ja też kocham jeździć na nartach. Uwielbiam skocznie i szybkość. Na snowboardzie też próbowałam ale narty są o 10000000......... % lepsze Lilly - Nie 07 Wrz, 2003 21:36 Temat postu:
Szalona: ja też. A zwłaszcza takie wyboje i górki, najlepiej, by była to część trasy w lesie (albo w miejscu bardziej zalesionym).