Harcerstwo - 1 BDH "Szara" Vardamerethiel - Czw 28 Sie, 2003 11:57 Temat postu: 1 BDH "Szara"
Mae Govannen... Chciałam was serdecznie zaprosić na strone 1 Beskidzkiej Drużyny Harcerek "Szara" http://1bdh.szara.webpark.pl/ miłego oglądania... strona jest na razie w budowie ale mam nadzieję że się wam spodoba... Namarie...
Z harcerskim pozdrowieniem Czuwaj ! Druh Paweł - Czw 28 Sie, 2003 15:03 Temat postu:
Czuwaj!
Widziałem ładna!
Cieszę się, że jesteś z nami .
Pisz często co w "waszej trawie piszczy"
Druh Paweł Zastępowy Szymon - Pon 29 Wrz, 2003 18:48 Temat postu:
Druhu Pawle jesteś tam Druh Paweł - Wto 30 Wrz, 2003 12:15 Temat postu:
Zastępowy Szymon napisał/a:
Druhu Pawle jesteś tam
Oczywiście, że jestem !!!
Witam Cię na forum Szymon!
Niniejszym przepraszam wszystkich za moją nieobecność. Zaczął się rok szkolny mam sporo pracy.
Poza tym przygotowuję razem z przyjaciółmi zlot drużyn harcerskich i starszoharcerskich mojego hufca.
Obiecuję, że od teraz znowu będę tu dosyć często, a wy piszcie,
bo to przecież jest forum dla harcerzy a nie takich "starych koni" jak ja.
Czuwaj!
Druh Paweł Zastępowy Szymon - Wto 30 Wrz, 2003 20:32 Temat postu: To ja.Das ich.
Druhu Pawle Zastępowy szymon to ja Jacek Szymon zastępowy 2 zastępu z 4 Tyskiej DH Sokoły Zastępowy Szymon - Wto 30 Wrz, 2003 20:49 Temat postu: Druhu napisz tu coś!!!!!!!
Ty tam oooooooooooooooo aaaaaaaaaaaaa.HA!HA!HA!HA!HA! Super ale nieh druh odpowie Druh Paweł - Sob 04 Paź, 2003 00:07 Temat postu:
Cuwaj Jacku!
Domyśliłem się, że to ty . Cieszę się, że postanowiłeś tu zaglądać.
Do zobaczenia na zbiórce.
Druh Paweł Justa_z_BB - Nie 05 Paź, 2003 16:07 Temat postu:
czuwaj!
czy my sie znamy Vardamerethiel ? Anonymous - Nie 05 Paź, 2003 20:47 Temat postu:
Ja chyba tę Jusinkę gdzieś widziałam, tylko szkoda, że nie pamiętam gdzie Justa_z_BB - Pią 10 Paź, 2003 12:12 Temat postu:
no, ja Was tez skads kojarze..tylko skad?