spontan napisał/a: |
ja uwielbiam zespół ATB, bez ich muzyki nie mogę żyć![]() |
krasula napisał/a: | ||
|
Iśka napisał/a: |
One-T Cool-T, Sugababes... i inne ![]() |
Cytat: |
mam fizia na punkcie zaliczania Linkin Park do metalu, to nu metal |
altruista napisał/a: | ||
offspring od poczatku istnienia gral panczurstwo, a ze schodzi na psy to nie trzeba odrazu nazywac go nu-metalem.
a nu-metal to odmiana folku, jazzu czy poezji spiewanej? Bo jak sama nazwa wskazuje - nu-METAL nie ma z metalem nic wspolnego. sheesh... |
Po drugie nu-metal ja bym bardziej zaliczyła do HH, bo ci *** wokaliści rapują, nie mają głosu, a Chester to jakaś papa dla kiczu... |
ja nadal sądze, ze jakiś *nie wyrażaj się* to nazwał nowy metalem |
a po za tym jak coś to nu metalowe zespoły, które są zaliczane do gatunku, a raczej nie powinny być mieszane z tymi parapetami to KORN i Slipknot |
koprofag napisał/a: |
Tool.
ElfkaNanar: a tak Cie lubilem...LP rapem. O booooooze! |
koprofag napisał/a: |
Tool.
ElfkaNanar: a tak Cie lubilem...LP rapem. O booooooze! |
elfkaNenar napisał/a: | ||
Na pewno nie metalem, a po za tym widzieliście nowy teledysk LP? Z Jaz-Z czy jak to tam się pisze... spuścili się na samo dno... |
Tavion napisał/a: |
korprofag, wiem, że masz jakieś zaburzenia osobowości, rozdwojenia jaźni, ale zdecyduj się - którego nicka używasz - Syd Barrett, czy koprofag? ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
dla mnie to nie jest metal i basta, kropka i kurczak |
A słyszał ktoś Akurat, lekki i miły dla ucha zespół lubię go i polecam wszystkim |
Otwieracz napisał/a: |
Co do The Beatles to najbardziej mi się podoba "Within you or without you". |
panienka_wierzba napisał/a: |
o panienko :> jat ez za guano apes, jeden z moich ulubionych zespolow =) |
Kosof napisał/a: |
SKINHEADS ROCK AGGAINST COMUNIZM !! !! !! |
panienka_wierzba napisał/a: |
panienki Gabrielen i Nenar hyh chyba dostąpię zaszczytu odśpiewania przed całą szkołą Pretty In Scarlet zespołu GA. Mam nadzieję, że nie będzie się nikt za mnie musiał wstydzić... |
me napisał/a: |
panienki Gabrielen i Nenar hyh chyba dostąpię zaszczytu odśpiewania przed całą szkołą Pretty In Scarlet zespołu GA. Mam nadzieję, że nie będzie się nikt za mnie musiał wstydzić... |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
Więc dzisiaj mam ten konkurs =/ śpiewam Pretty in Scarlet (kumpela powiedziała że ładnie =p, śpiewałam przez skype ^^) Kiss me-Dawson's Creek i Wsyzstko jedno -Happysad. Moze uda mi się dostąpić zaszytu reprezentowania szkoły na międzyszkolnych (znowu ^^) myszki trzymajcie kciuki |
To co dziewczyny rzucamy się by poznać punkówę ![]() PS. Właśnie słucham "Pryszczy" |
punkówa napisał/a: |
Jeden Osiem L?, ujdą jeszcze Zielone żabki, |
No cóż gdyby jeszcze porządny HH, którego jest mało, a może nawet wogule... ale 1 8 L mnie rozwaliło PS. KSU jest świetne =) |
opętana napisał/a: |
Korn, Metallica, Evanescence, Cradle Of Filth |
AloneMoon napisał/a: |
≈ KOrN ≈ |
Himitsu napisał/a: | ||
OMG, dostałem skrętu kiszek O_o. A już myślałem, że nic mną nie wstrząśnie przez najbliższe kilka dni ![]() |
opętana napisał/a: | ||||
Lol :> cos nie tak? :> ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||||||
Nom ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tsej napisał/a: |
he he posłuchajcie tekstów w "[cenzura] her gently" i "duble team" Tenacious
nie wiem do fallout'a muzki nie słyszałem ale w PT specialnie zgłaśniałem by spobie ją posłuchać ...a teraz mam cała na kompie co do irlandzkich "irish drinking song-Beer, beer, beer" albo "this land is your land" (szkocka) bądź "deanis Leary - Irish People" , "boondock saints theme" "the Fureys - Green fields of France" |
Nirfanka napisał/a: |
Wracając do temtu..moja xywa mówi sama przez sie-Nirvana mój chyba ulubiony
zespół następnym takim zespołem jest SOAD(dla nie wiedzących ![]() of a down)Slipknot static x,Nightwish,apocalyptica...jest ich sporo wiecej ale nie chce mi sie wymieniac.. metalmania była extra niezapomniane przeżycie...oczywiscie najlepszym gosciem na niej była apocalyptica ![]() |
Marcia10 napisał/a: |
My Chemical Romance punk |
Sam Gerard zaprzcza ze to emo, wiec emo to nie moze byc. |
Skoro nie punk, to co?
|
Kacza napisał/a: |
A Marciu na czym opierasz swą opinie że MCR to zespół punkowy? xDDD |
Izzie napisał/a: |
a ja kocham Audiofeels ha.!
i nikt mi nie zabroni ;p |