Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - a
Anonymous - Pon 25 Sie, 2003 14:50
Temat postu: a
Mam na imię Kasia.
Podoba mi się jeden chłopako imieniu Albert.Był moim chłopakiem ale zerwałam przez mamę.
Moja mama nie wie że on mi się podoba i nie pozwala mi się z nim spotykać i kolegować .
CCCooooo zrobić???
Pomużcie
Jestem zrospaczona.
Keśka - Pon 25 Sie, 2003 18:50
Temat postu:
No tak. Trudny przypadek. Czyli było to tak: Miałaś chłopaka, ale mama nie pozwalała Ci się z nim spotykać. Potem musiałaś z nim zerwać przez mamę, która się denerwowała przez te spotkania. I teraz chcesz z nim znowu chodzić?
Jeśli wszystko dobrze zrozumiałam, to nieźle wpadłaś, ale czy Twoja mama nie rozumie, że spotykać się można z chłopakiem, który Ci sią podoba?! A jeśli ona naprawdę nie rozumie, to kiedyś wieczorkiem, kiedy mama będzie siedzieć w fotelu, podejdź do niej, usiądź przy niej i powiedz: Mamusiu, już jestem duża. Wiesz, niektóre dziewczyny już mają chłopaków. Podoba mi się jeden. Chciałabym z nim chodzić.
UWAGA! Ale przed tem musisz się dowiedzieć, czy on nadal Cię kocha!
Powodzenia!!!
Villemo - Pon 25 Sie, 2003 20:17
Temat postu:
Popieram psiuńcia, ale nie zapoomnij powiedzieć chłopakowi czmu z nim zerwałaś, bo poomyślałby, że nie bierzesz sobie tego poważnie.
Powodzenia!!!
Keśka - Pon 25 Sie, 2003 20:54
Temat postu:
Wiesz, już nie jestem pewna tego, co powiedziałam... Lepiej podejdź do mamusi i powiedz jej, że chłopak poprosił Cię o chodzenie. Będzie Ci łatwiej powiedzieć, że ktoś coś do Ciebie czuje, niż, że Ty coś czujesz do kogoś.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group